ΦΑΓΩΣΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ – Α.Σ. ΡΗΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Πέρυσι είχαμε δώσει τα τρόφιμα στον Ερυθρό Σταυρό και στην Παναγία Λαοδηγήτρια.
Φέτος επιλέχθηκαν: Ο Ι.Ν.  Παναγίας Φανερωμένης και ο Ι.Ν. Πέτρου και Παύλου Γιαννιτσών.
Η λογική με την οποία επιλέχθηκαν οι δύο ενορίες:
Στην Παναγία Φανερωμένη γνωρίζουμε ότι υπάρχει μέριμνα για τους άπορους συνανθρώπους μας με πρωτεργάτη τον π. Κωνσταντίνο, (που είναι και πατέρας αθλήτριάς μας). Η προχθεσινή (22.12.14) παράδοση, στην Παναγία Φανερωμένη, κανονίστηκε την τελευταία στιγμή· μπορεί όλα να έγιναν πολύ βιαστικά όμως το αποτέλεσμα ήταν υπέροχο «όλα βόλεψαν μια χαρά». (Βλέπετε ανακοίνωση 22.12.14 παρακάτω).

Με τον  Ι.Ν. Πέτρου και Παύλου Γιαννιτσών έχουμε «δεσμούς» και μόνιμη βοήθεια -προς τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ- με πολλούς και ποικίλους τρόπους. Ακόμη και για την προχθεσινή Χριστουγεννιάτικη γιορτή μας (του ΑΣ ΡΗΓΑΣ) δανειστήκαμε από την αποθήκη του κατηχητικού και της κατασκήνωσης «ένα κάρο» πράγματα (στολές, στολίδια, υλικά …κ.ά). 
Η Χθεσινή παράδοση στα Γιαννιτσά τα είχε όλα.  Τα τρόφιμα παραδόθηκαν στον π. Σταύρο Πατσαβούδη, υπεύθυνο του «φιλόπτωχου» του Ιερού Ναού Πέτρου και Παύλου, ο οποίος το χάρηκε πάρα πολύ και μας ευχαρίστησε εγκάρδια επισημαίνοντας το πόσο μεγάλες είναι οι ανάγκες σε τρόφιμα ιδιαίτερα αυτό το διάστημα.
Η φωτογραφία, από την παράδοση των τροφίμων με τον κ. Κώστα Δούναβη και τον π. Σταύρο Πατσαβούδη.

Το ότι, σε όλους τους παραπάνω προορισμούς εμπιστευόμαστε τα τρόφιμα σε «καλά χέρια» είναι ‘τσεκαρισμένο’.
Ευχαριστούμε  τον κ. Αξιό! ή κ. Αλιάκμονα! (το Ελληνικό όνομα του κ. Δούναβη!) καθώς και την κ. Γκοτζαμάνη, και τους ευχόμαστε να είναι γεροί και δυνατοί για να μοιράζουν αγάπη και τρόφιμα, σε όσους τα έχουν ανάγκη.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ &
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

print

Written by