Νέα – Ανακοινώσεις – Α.Σ. ΡΗΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ & ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ.

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (Τετάρτη 7.1.15):  Λόγω της εορτής του Αγίου Ιωάννου του προδρόμου (με τους Γιάννηδες και τις Ιωάννες να κυριαρχούν) αλλά και την έναρξη των σχολείων που θα γίνει την Πέμπτη, η σημερινή προπόνηση της Τετάρτης 7.1.15 ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ  και θα έχει εισαγωγικό χαρακτήρα. (Θα γίνει πιο χαλαρή, με τη συνένωση των διαφόρων γκρουπ ανάλογα με την ηλικία των αθλητών.

ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ:  Όποιος μπορεί έρχεται κανονικά στην ώρα του. Όποιος για τον Α ή Β λόγο (γιορτή, άλλο πρόγραμμα κλπ.) θα λείψει … κανένα πρόβλημα. Τα παιδιά θα κάνουν μικτά γκρουπ και θα γυμναστούν με όσους προπονητές είμαστε παρόντες.

ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ (ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ): Ούτως ή άλλως ο αριθμός των παιδιών, λόγω της ημέρας, θα είναι περιορισμένος.  Όσοι προπονητές δεν έχουμε υποχρεώσεις και βρισκόμαστε στη Θεσσαλονίκη, θα είμαστε εκεί και θα απασχολήσουμε όλα τα παιδιά.
Για τα γκρουπ των ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ, επίσημα οι προπονήσεις θα αρχίσουν κανονικά την Παρασκευή 9.1.15 και ώρα 19:00 ή (18:00 ανάλογα με το γκρουπ).

ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ (σε ηλικία) ΑΘΛΗΤΕΣ, βαδίζουν σύμφωνα με το πρόγραμμα των προπονητών τους.  
ε την ευκαιρία ο κ. Κατσίκας Φώτης θα απουσιάσει από την αυριανή προπόνηση της Πέμπτης λόγω «εκτάκτου υποχρέωσης». Από την Παρασκευή κανονικά.

print

Written by