ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Σήμερα Παρασκευή 9.1.14 θα γίνουν οι βραβεύσεις των Ακαδημιών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.
Σε αυτές θα βραβευτούν από κάθε γκρουπ των Ακαδημιών οι «καλύτεροι» με κριτήριο το “Point System” και οι «τακτικότεροι» με κριτήριο τις παρουσίες στις προπονήσεις. Τους νικητές του “Point System” αλλά και των Παρουσιών μπορείτε να τους δείτε στις διπλανές φωτογραφίες.
Συγχαίρουμε ΟΛΑ τα παιδιά που προσπαθούν να βελτιώσουν τη συμπεριφορά τους προς κάθε κατεύθυνση. Μπορεί σε αυτές τις ηλικίες η βελτίωση της συμπεριφοράς των παιδιών να αποσκοπεί στο να πάρουν το «αυτοκολλητάκι» (το βαθμό αξιολόγησης στο Point System), όμως μακροπρόθεσμα μαθαίνουν να τηρούν ΑΡΧΕΣ και επιλέγουν-υιοθετούν  ΑΞΙΕΣ (τις οποίες θα ακολουθούν σε όλη τους τη ζωή).
Στην αρχή μαθαίνουν ποια είναι η σωστή συμπεριφορά -για κάθε περίπτωση- στον μικρόκοσμο  του αθλητισμού.  Στη συνέχεια γίνονται οι ίδιοι θεματοφύλακες των ΑΡΧΩΝ και των ΑΞΙΩΝ που επέλεξαν (με τη βοήθεια της οικογένειας και των δασκάλων-προπονητών) να τηρούν και να ακολουθούν.
Όλοι «εμείς» χαιρόμαστε ιδιαίτερα όταν βλέπουμε μπροστά μας την κάθε (πράξη – αντίδραση – συμπεριφορά), που επιβραβεύεται με ένα αυτοκολλητάκι. Το κάθε αυτοκολλητάκι είναι και μια βαθειά ρίζα που αφενός μεν θα στηρίζει το «κυπαρίσσι» να στέκει ψηλό και καμαρωτό σε όλη του τη ζωή αλλά και θα το “τρέφει”.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ προς αυτήν την κατεύθυνση (Αθλητές, γονείς, δασκάλους, προπονητές).
Το επόμενο βήμα θα είναι, να μάθουμε να «αρπάζουμε τις ευκαιρίες» που περνούν από μπροστά μας, τώρα (για το αυτοκολλητάκι) αλλά και για όλη μας τη ζωή (στοχεύοντας στο «καλός κἀγαθός = (αυτός που συνδυάζει το σωματικό κάλλος με την ηθική τελειότητα …»).

print

Written by