ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015 – ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Δε χρειάζεται να προσπαθήσω πολύ για να σας πείσω ότι στο Δ.Σ. περνάμε καλά!  Αν για κάποιο λόγο απουσιάσουμε νιώθουμε ότι κάτι μας λείπει. Τουλάχιστον ο συντάκτης του κειμένου που συντονίζει τις συγκεντρώσεις του Δ.Σ. το βιώνει αυτό πολύ συχνά. Δύο μας απουσίαζαν λόγω υποχρεώσεων, και στην κουβέντα που έγινε και με τους δύο, φάνηκε καθαρά η στεναχώρια τους λόγω της απουσίας. Τους καθησύχασα! Δεν πειράζει παιδιά φάγαμε οι άλλοι και για εσάς δεν σας αφήσαμε παραπονεμένους! Εκτός από την κουβέντα και το κρασάκι ή τσιπουράκι (με πολύ καλούς μεζέδες) κάναμε και δουλειά. Συζητήσαμε τα θέματα του συλλόγου και αποφασίστηκαν:

1) Η ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ:   Την Τετάρτη 28.1.2015 και ώρα 19:00 στην αίθουσα Τύπου, στο Καυτανζόγλειο Στάδιο, θα γίνει η κοπή της Βασιλόπιτας και οι Βραβεύσεις των αθλητών και των Αριστούχων μαθητών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.

2) ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΣ ΡΗΓΑΣ:  Η ημερομηνία που θα γίνουν οι εκλογές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ για την ανάδειξη των (9) μελών του Δ.Σ. (2015-2017) ορίστηκε η Δευτέρα 9.3.2015.

3) «ΜΠΟΝΟΥΣ» 100€ ΣΕ ΚΑΘΕ  ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ:  Είναι πλέον κοινό μυστικό ότι στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ γίνεται σοβαρή δουλειά. Το αποδεικνύει η  αύξηση των αθλητών που για τα τελευταία 3-4 χρόνια είναι (100% για κάθε χρόνο).
Εκτός από τη σωστή διοίκηση του συλλόγου από τα μέλη του Δ.Σ.,  που είναι όλοι –ένας και ένας– σημαντική μερίδα στην ανοδική πορεία του συλλόγου αποδίδεται  και στους προπονητές  (ιπποτικά εκ μέρους του Δ.Σ.).
Το Δ.Σ. όχι μόνον αποδέχτηκε πρόταση για ηθική επιβράβευση των προπονητών με ένα συμβολικό δώρο αλλά, λειτουργώντας σύμφωνα με τη φιλοσοφία του συλλόγου που ακούει στο όνομα – LARGE ΣΕ ΟΛΑ – διπλασίασε το προταθέν δώρο προς τους προπονητές! Εύγε!  κ.κ. του Δ.Σ. Σας ευχαριστούμε γιατί, έμμεσα μεν εκκωφαντικά δε, αναγνωρίζετε ότι και οι προπονητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ είναι … –ένας και μία-.

4) Ε! μη θέλετε να τα μαθαίνετε και όλα μέσα από τη σελίδα μας! Να γίνετε ενεργά Μέλη του συλλόγου για να σας κοινοποιούμε και τα υπόλοιπα νέα μας , που είναι μόνο για όσους αποδεδειγμένα νοιάζονται για το καλό του συλλόγου. Γονείς, εμείς σας θέλουμε δίπλα μας και κοντά μας, μην ξεχνάτε ότι μας εμπιστευτήκατε τα παιδιά σας. Ελάτε να συνεργαστούμε για το καλύτερο των παιδιών «μας».

print

Written by