Ο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟΝ κ. ΡΗΓΑ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗ

Με Προεδρικό διάταγμα που εκδόθηκε στην Αθήνα την 14η Ιανουαρίου 2015, κατόπιν πρότασης του υπουργού των Εξωτερικών κατά τις κείμενες διατάξεις των άρθρων ….. “Περί των ταγμάτων αριστείας” …. Απονέμονται οι παρακάτω τιμητικές διακρίσεις σε Έλληνες και αλλοδαπούς. …..

Ο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ

στους:

Νικόλαο Γκάλη του Γεωργίου, Αθλητή.

Ρήγα Ευσταθιάδη του Θωμά, Αθλητή.

Αριστείδη Ρουμπάνη του Σάββα, Αθλητή.

 ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΡΑΒΕΥΘΕΝΤΕΣ

Πώς και γιατί να πας για ύπνο; Πώς να τα κουμαντάρεις τα κύματα περηφάνιας που σαν «Τσουνάμι» ξεχύνονται διαρκώς σε κάθε σου σκέψη; Πού να τη χωρέσεις τόση περηφάνια και τέτοιο καμάρι, όταν μπροστά σου έχεις το ΦΕΚ και τη φωτογραφία της βράβευσης του Ανθρώπου που σε άσχετο χρόνο ξεχώρισες και έβαλες στόχο ζωής σου να Τιμάς; (Ο κ. Ρήγας πίσω αριστερά, στη φωτογραφία της βράβευσης του Νίκου Γκάλη).

Σήμερα, ο κ. ΡΗΓΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ στα 85 του χρόνια,  βραβεύτηκε μαζί με τους πολύ μεγάλους αθλητές κ. ΝΙΚΟ ΓΚΑΛΗ  και κ. ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ  ΡΟΥΜΠΑΝΗ,  από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια  (παλιό επικοντιστή, της εποχής που μεσουρανούσε ο κ. Ρήγας).

Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ που φέρει το όνομα του κ. ΡΗΓΑ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗ,  έχει κάθε δικαίωμα να γιορτάζει και να νοιώθει υπερήφανος. Μαζί με το σύλλογο δικαιούνται να είναι υπερήφανα και τα απανταχού της οικουμένης “ΡΗΓΑΚΙΑ”.

Η 16η Ιανουαρίου καθιερώνεται ως ημέρα γιορτής και χαράς για τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ. Στην προπόνηση της Δευτέρας 19.1.14, μικροί και μεγάλοι, αθλητές και γονείς, προπονητές και παράγοντες, θα γιορτάσουν την τόσο λαμπρή ημέρα για το σύλλογο.

Είναι η δεύτερη φορά που θα ευχαριστήσω τον  κ. ΡΗΓΑ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗ  στη γλώσσα μας! (Στο Miyazaki της  μακρινής  Ιαπωνίας το 1993, μπήκαν τα θεμέλια της βαθιάς εκτίμησης στον «ΑΝΘΡΩΠΟ», από όπου ξεπήδησε και ανδρώθηκε ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ.

Κύριε  ΡΗΓΑ “μας” … εκ μέρους όλων των ανθρώπων του ΑΣ ΡΗΓΑΣ … “DOMO ARIGATO GKOTZAIMAS”.

Να είσαι γερός και δυνατός για πολλά χρόνια ακόμη.

print

Written by