27 ΑΤΟΜΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ “ΕΚΛΕΓΕΣΘΑΙ” ΣΤΟΝ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Η νοικοκυροσύνη του ΑΣ ΡΗΓΑΣ φτάνει και «κάτω από το χαλί». Προσπαθούμε να είμαστε τυπικοί, όχι μόνον «όσο μπορούμε» αλλά «όσο χρειάζεται», για να μην εκθέσουμε Ανθρώπους και ονόματα που μας ΤΙΜΟΥΝ με την εμπιστοσύνη τους. Με πνεύμα -καθαρών λογαριασμών- ετοιμάζεται και το επόμενο Δ.Σ. που θα προκύψει από τις εκλογές της 9ης Μαρτίου του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.

ΠΟΛΛΑ ΜΥΑΛΑ – ΣΩΣΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

Επιζητούμε την παρουσία των γονέων και των φίλων στα δρώμενα του συλλόγου και πρέπει να το παραδεχτούμε ότι -την έχουμε απλόχερα-.  Θέλουμε τη γνώμη των γονέων και τις προτάσεις των, κυρίως για να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για τα παιδιά «μας» και «τα έχουμε» και αυτά. Με λίγα λόγια, -είμαστε κοντά- σύλλογος και γονείς και γιαυτό βαδίζουμε -ίσως- στο σωστό δρόμο!

Εκτιμούμε  τον ενθουσιασμό και την προθυμία των γονέων να βοηθήσουν όταν και όπου τους  ζητηθεί.  Άλλο όμως είναι η περιστασιακή και ειλικρινής διάθεση για βοήθεια των γονέων και άλλο το μέλλον του συλλόγου.

ΣΤΙΒΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΙΜΟΝΙ

Κάποιοι από τους γονείς πλησίασαν περισσότερο το σύλλογο, ζήτησαν να γίνουν Ενεργά Μέλη, απέκτησαν δικαιώματα του «εκλέγειν και εκλέγεσθαι» αλλά συνειδητά επωμίστηκαν και κάποιες υποχρεώσεις.

38 Ενεργά μέλη (απέκτησαν το δικαίωμα του «εκλέγειν»), εκ των οποίων μόνον  τα 27 έχουν το δικαίωμα του «εκλέγεσθαι». (Μερικά Μέλη είναι προπονητές, άλλα είναι συγγενείς προπονητών και  αλλά βρίσκονται μακριά από την έδρα του συλλόγου).
Ακολουθώντας το καταστατικό του συλλόγου μόνον οι 27 έχουν  το δικαίωμα να πάρουν στα χέρια τους την τύχη του συλλόγου,   είναι αυτοί που αποδεδειγμένα είναι πιο κοντά, ενδιαφέρονται και νοιάζονται ουσιαστικά και υπεύθυνα για το σύλλογο. Για το καλό όλων των εμπλεκομένων στο σύλλογο και κυρίως για  το καλό των παιδιών «μας», σε αυτά τα άτομα εμπιστευόμαστε το μέλλον του συλλόγου.  

Όλα αυτά τα χρόνια, οι γονείς και φίλοι που αποφάσισαν να βοηθήσουν στα Διοικητικά του Συλλόγου ήσαν όλοι -ο ένας καλύτερος από τον άλλον-. Όσοι ενεπλάκησαν με τα Διοικητικά του συλλόγου έδωσαν τον καλύτερό τους  εαυτό και όλοι, όσοι «ακούμε» στο όνομα ΑΣ ΡΗΓΑΣ,  τους χρωστάμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Κατανοούμε τη δυσκολία των γονέων, που λόγω οικογενειακών και επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορούν να είναι πιο κοντά στο σύλλογο. Από αυτούς τους γονείς θέλουμε μόνο το ανοιχτό τους μυαλό, τους θέλουμε κοντά μας όποτε μπορούν να μας πουν τη γνώμη τους και γιατί όχι να επιλέξουν με την ψήφο τους “τα στιβαρά χέρια” που θα κρατήσουν το τιμόνι για τα επόμενα δύο χρόνια.

Γονείς ελάτε κοντά μας εγγραφείτε στα Ενεργά Μέλη, μόνον έτσι θα έχετε το δικαίωμα του εκλέγειν αλλά και του εκλέγεσθαι .

ΤΑ 38 (+3) TA ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ (25-1-2015)

Οι υποψηφιότητες για το Δ.Σ. και την Ε.Ε. του συλλόγου μπορούν να κατατίθενται στο σύλλογο μέχρι και την ημέρα των εκλογών (το πολύ μέχρι τις 11:00 π.μ. της τελευταίας ημέρας (9-3-15), για να προλάβουμε το ενιαίο ψηφοδέλτιο).

print

Written by