ΤΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΛΕΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ (Α) – ΣΤΟ ΣΕΦ 31.1.15

Τρείς αλλά ο καθένας ξεχώρισε με τον τρόπο του στο άλμα επί κοντώ στην ημερίδα «υψηλών προδιαγραφών» του ΣΕΓΑΣ στο  ΣΕΦ. Εδώ οι διοργανωτές πιάστηκαν αδιάβαστοι. Με ποιους αθλητές θέλετε να κρατήσετε τόσο ψηλά τα όρια συμμετοχής σε ημερίδα; Μην παρασύρεστε από τους τρείς – τέσσερες αθλητές που μας εκπροσωπούν επάξια στο εξωτερικό (με κορυφαίους τους  Φιλιππίδη, Κυριακοπούλου και  Στεφανίδη). Οι άλλοι σας αθλητές για τους οποίους προορίζονταν  ημερίδα, πού είναι; Πόσοι είναι με επίδοση πάνω από το 4.85 για να ορίζετε ως “όριο συμμετοχής” σε ημερίδα το 4.85;

Ευτυχώς που ήρθε προχθές από την Αμερική ο Στέφανος Κουφίδης, που ταξίδεψε από Θεσσαλονίκη ο Νίκανδρος Στυλιανού και ήταν ετοιμοπόλεμος ο παίδας  Μανώλης Καραλής και έγινε (με 3) το αγώνισμα!

Ο Στέφανος Κουφίδης με 5.25 ήταν ο νικητής του αγώνα. Ένας Στέφανος διαφορετικός, πολύ καλύτερος από τα τελευταία χρόνια. Χρόνια έχουμε να δούμε τόσο καλό Στέφανο. Ευχόμαστε στο Στέφανο να πετύχει τις επιδόσεις για τις οποίες είναι ικανός. Μπράβο Στέφανε, ήσουν υπέροχος.

Ο Νίκανδρος Στυλιανού, σε καλή κατάσταση που σε προετοίμαζε για ψηλά άλματα, (βλέπετε το χαμένο στο 5.30), αλλά στην ένταση του  αγώνα και όταν άλλαξε κοντάρι για -σοβαρά άλματα- η φορά του τον πρόδωσε. Έτσι έμεινε στο 5.15.

Ο μικρός της παρέας ο Μανώλης Καραλής, ήταν υπέροχος και τα άλματα του πολύ καλά. Το 4.70 που πέρασε θα αντικατασταθεί  πολύ γρήγορα από υψηλότερα ύψη. Να είναι γερός και να ακούει προσεχτικά τον προπονητή του κ. Βασίλη Μεγαλοοικονόμου,  που κάνει πολύ καλή δουλειά στον «Αδελφό» σύλλογο Γ.Σ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ.

print

Written by