ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ 5.35 ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ & ΜΠΕΛΟΣ 4.70 ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στην ημερίδα του άλματος επί κοντώ στο Καυτανζόγλειο, αγωνίστηκαν αθλητές όλων των κατηγοριών.  Δεν έχουμε όλα τα αποτελέσματα, γιαυτό σας δίνουμε μόνον  τα αποτελέσματα των αθλητών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ τα οποία θυμόμαστε.

Στους Άνδρες Ο Νίκανδρος Στυλιανού ήταν πολύ καλός και αφού πέρασε το 5.35 δοκίμασε στο 5.46 το οποίο όμως δεν πέρασε. Επόμενος αγώνας θα είναι το Πανελλήνιο κλειστού, όπου και θα επιχειρήσει και πάλι να πετύχει μια επίδοση πάνω από τα 5.50-5.55.

Ο Γιώργος Τριανταφύλλου ήταν πολύ καλός στα σημερινά του άλματα.  πέρασε το 4.70 και απέτυχε να περάσει το 4.80. Πολύ καλός ήταν και ο Θεοφάνης Μπέλος που βρίσκει σιγά σιγά τον εαυτό του και τα κιλά του! Επόμενος στόχος και των δύο το Πανελλήνιο Κλειστού στην Αθήνα.

Το δίδυμο των πατεράδων Ρίζος Ανδρέας και Παπαγεωργίου Κώστας τα πήγαν πολύ καλά. Πέρασαν και οι δύο το 3.60 και έδειξαν ότι μπορούν και πολύ καλύτερα. Όμως η οποιαδήποτε επίδοση έχει στην περίπτωσή τους την μέγιστη των αξιών. Και μόνο που δίνουν το καλό παράδειγμα στα παιδιά τους, που στην περίπτωση του Ανδρέα αγωνίζεται στον ίδιο αγώνα με τον γιό του Γιάννη,  αποτελεί ίσως την ουσία της δικής τους προσπάθειας. Μπράβο μπαμπάδες εύχομαι να αγωνίζεστε με τα παιδιά σας για πολλά χρόνια ακόμη.  

Ρουσομάνης, Σολομωνίδης και Κουμανδράκης είχαν τα καλά τους στοιχεία αλλά και λάθη που τους στέρησαν υψηλότερες επιδόσεις.

Παπαδόπουλος Νίκος και ο Χρήστος Μυλωνάς μπαίνουν  σιγά σιγά στο νεύμα του επί κοντώ. Χρειαζόμαστε δουλειά και υπομονή.

Από τα κορίτσια μας η Μαρκέλλα Θεοδωρίδου ήταν πολύ καλή. Ήταν η Μαρκέλλα που βλέπεις κυρίως σε αγώνες, όπου γίνεται άλλος άνθρωπος. Ο τύπος αυτός του αθλητή παθιάζεται στον αγώνα, και είναι ικανός να φέρει τα πάνω κάτω αφού η ψυχολογία του φτάνει στα ύψη.

Η Στεφανία Κυριακίδου δεν εκμεταλλεύεται τα προσόντα της και πασχίζει σε ύψη που δεν την αντιπροσωπεύουν. Εμείς πιστεύουμε στη Στεφανία αλλά δεν φτάνει αυτό. Πρέπει και η ίδια να πιστέψει στον εαυτό της και να μην τον αδικεί.   Το ίδιο ισχύει και για τη μικρή της παρέας μας , που στο σημερινό αγώνα ήταν απούσα -ξέρει αυτή!!!

 

ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ ΑΝΔΡΩΝ

ΕΤ. ΓΕΝ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ

ΕΠΙΔΟΣΗ

ΘΕΣΗ

1

ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΝΙΚΑΝΔΡΟΣ

1989

ΑΣ ΡΗΓΑΣ

5.35

1ος

2

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

1997

ΑΣ ΡΗΓΑΣ

4.70

2ος

3

ΜΠΕΛΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ

1992

ΑΣ ΡΗΓΑΣ

4.70

3ος

4

ΡΙΖΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

1965

ΑΣ ΑΡΗΣ

3.60

4ος

5

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ

1977

ΑΣ ΡΗΓΑΣ

3.60

5ος

 

 

 

 

 

 

 

ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ ΠΑΙΔΩΝ

 

 

 

 

 

ΡΟΥΣΟΜΑΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

1998

ΑΣ ΡΗΓΑΣ

3.90

 

 

ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

1998

ΑΣ ΡΗΓΑΣ

3.75

 

 

ΚΟΥΜΑΝΔΡΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

1998

ΑΣ ΡΗΓΑΣ

3.20

 

 

 

 

 

 

 

 

ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ ΠΠ/Α

 

 

 

 

 

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

2002

ΑΣ ΡΗΓΑΣ

2.20

 

 

ΜΥΛΩΝΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

2001

ΑΣ ΡΗΓΑΣ

1.80

 

 

 

 

 

 

 

 

ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ (ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ)

 

 

 

 

 

ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΜΑΡΚΕΛΛΑ-ΘΕΟΠ.

1999

ΑΣ ΡΗΓΑΣ

3.15

 

 

ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ ΣΤΕΦΑΝΙΑ- ΑΝΤΩΝΙΑ

1998

ΑΣ ΡΗΓΑΣ

2.60

 

 

 

 

 

 

 

Επαναλαμβάνουμε ότι αν και πήραμε την τελευταία σελίδα από τα πινάκια, είναι τόσο απαλά γραμμένα που δεν φαίνεται τίποτε!
Ζητούμε συγνώμη από τους αθλητές των άλλων συλλόγων, αλλά θα μάθουμε τα επίσημα αποτελέσματα και εμείς από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης.

print

Written by