ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ Η ΗΜΕΡΙΔΑ-“KIDS’ ATHLETICS” ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Με την παραμικρή λεπτομέρεια σχεδιάστηκε και εκτελέστηκε η εσωτερική ημερίδα -“KIDS’ ATHLETICS”  ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ στο προπονητήριο «Ν ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ».  Με την παρουσία των προπονητών (Παπαϊακώβου, Σπανού, Γκοτζαμάνη, Χατζηλαζαρίδη, Χατζιόπουλο, Φαρμάκη και Τσαβλίδου) και την υποστήριξη του κ. Καρματζόγλου (ως φωτογράφου αγώνων) τα πάντα κύλισαν υπέροχα.

Αν και απουσιάζαμε (κοπάνα πάλι) μπορούμε να έχουμε ολοκληρωμένη άποψη για το καταπληκτικό αποτέλεσμα. Δεν χρειάζεται να μελετήσουμε τις φωτογραφίες για να δούμε την άψογη οργάνωση του χώρου, τον καταπληκτικό έλεγχο των παιδιών, το ιδανικό στήσιμο των αγωνισμάτων. Την εικόνα αυτή την είχαμε στο μυαλό μας και μόνο με τη συμμετοχή των προαναφερομένων συναδέλφων. Με τέτοια οργανωτική σύνθεση και το κυριότερο (να λείπουν όλοι «οι αχώνευτοι»  – Κατσίκας, Δήμα, Κυριακίδου, Καζάκη-, είναι φυσικό τα πάντα να είναι τέλεια.
Συγχαίρουμε τους συναδέλφους που έδωσαν στα παιδιά μας μια καταπληκτική ευκαιρία να γνωρίσουν τα αγωνίσματα και σε «ομάδες» να επιδιώξουν τη νίκη. Μικροί και μεγάλοι έγιναν ένα και όλοι μαζί πάσχισαν για τη νίκη της ομάδος τους.

Οι αθλητές χωρίστηκαν σε τέσσερες ομάδες «Κόκκινοι», «Χρυσοί», «Λιοντάρια» και «Τίγρεις» και προσπάθησαν σκληρά για τη νίκη.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:
Νικητές στην κατηγορία των μικρών ανακηρύχτηκαν οι «Τίγρεις»!
Στους μεγάλους είχαμε ισοπαλία ανάμεσα σε «Κόκκινους» και «Χρυσούς».
Στο τέλος οι αθλητές πήραν τα διπλώματά τους και βγήκαν οι αναμνηστικές φωτογραφίες.

Όλοι έφυγαν «με το χαμόγελο στα χείλη» αφού:
Οι νικητές ένιωθαν περήφανοι για τη νίκη τους.
Όσοι «έχασαν» χάρηκαν τη συμμετοχή τους με το παραπάνω.
Οι γονείς καμάρωναν για τα αστέρια τους.

Οι προπονητές το διασκέδασαν ίσως και περισσότερο απ’ όλους…!


ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
Ρίξτε μια ματιά στις φωτογραφίες και θα καταλάβετε τη σημασία της διοργάνωσης.

Τα παιδιά έζησαν την ένταση του «αγώνα».
Χάρηκαν τη συμμετοχή τους και προσπάθησαν για το καλό της ομάδος τους.
Το κυριότερο: πήραν τα βασικά μαθήματα του συμμετέχω σε αγώνα: Έμαθαν τι σημαίνει: Προετοιμάζομαι για τον αγώνα, αγωνίζομαι τίμια, ακολουθώ πιστά τους κανόνες, σέβομαι την προσπάθεια της αντιπάλου ομάδος, χαίρομαι τη νίκη μου, αλλά δεν κομπάζω για τη νίκη μου ούτε υποτιμώ τους ηττημένους, γνωρίζω τους συναγωνιστές μου, φροντίζω να αποκτήσω φίλους και τόσα άλλα … που -κοιτώντας μόνο τις φωτογραφίες- μπορούμε να γράφουμε μέχρι αύριο.

Χαρείτε τις φωτογραφίες των αγώνων:

print

Written by