ΓΕΝΕΘΛΙΑ – ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ «ΠΑΠΑΔΟ-ΠΟΥΛΑΚΙΑ» ΝΙΟΒΗ & ΝΙΚΟ

Οι εκπλήξεις και τα ευκαιριακά «γλέντια» δεν λείπουν από τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ. Σήμερα εγώ, αύριο εσύ … τα γενέθλια δίνουν και παίρνουν στα γκρουπ του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.
Στη χθεσινή προπόνηση όλα κυλούσαν ομαλά, είχαμε φέρει κάτι γλυκάκια από το Βελβεντό, που πήγαμε την Κυριακή, και κρατούσαμε τα τελευταία με νύχια και με δόντια για το γκρουπ του κ. Κοσμά … που έδειχνε αδιάφορο για τα γλυκάκια του!
Ξαφνικά εξαφανίστηκαν όλοι, κανένας δεν πλησίασε τα τουλουμπάκια που τους περίμεναν! Ούτε ένας; Κάτι συμβαίνει, το αντίθετο ήταν το αναμενόμενο!
Περίεργοι, βγήκαμε από την αίθουσα και πήγαμε στο δωματιάκι του συλλόγου. Και εκεί πήραμε την απάντηση.
Όλα τα αχώνευτα τραγουδούσαν ευχές γενεθλίων. Να ζήσετε… (στον πληθυντικό γιατί τα Παπαδο-πουλάκια είναι δίδυμα -Νιόβη και Νίκος-). Μπαμπάς και μαμά έφεραν και το έτερον ήμισυ από τα ….-πουλάκια -τη Νιόβη- και όλοι μαζί γιόρτασαν τα 13α γενέθλια των παιδιών.
Ευχόμαστε στην κ. Κική και τον κ. Απόστολο να χαίρεστε τα αχώνευτά σας. Στη Νιόβη και το Νίκο, ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ και να γιορτάζετε για πολλά- πολλά χρόνια τα γενέθλιά σας.
Με τέτοια τούρτα επόμενο ήταν … σνομπάρισαν τα τουλουμπάκια και  όρμησαν στο κυριλέ γλυκό.  
Στην πρώτη  φωτογραφία ΟΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΑΙΟΙ με τα ΠΑΠΑΔΟ-πουλάκια τους και όλα «τα Αχώνευτα» του κ. Κοσμά και στη δεύτερη, ο συντάκτης του κειμένου με τη Νιόβη και το Νίκο.
Με τέτοια τούρτα και τόσο ωραία παρέα (οι αχώνευτοι του κ. Κοσμά) και εγώ να ήμουν ρεκόρ θα έκανα στον επόμενο αγώνα… Θα δούμε τα αποτελέσματα κ. Κοσμά!

print

Written by