Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ &ΤΩΝ ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ 2014

Με λαμπρότητα και τον απαιτούμενο σεβασμό στην εκδήλωση έγινε η βράβευση των διακριθέντων αθλητών και των προπονητών τους για το 2014. Ανάμεσα στους διακριθέντες ήταν και ο αθλητής του άλματος επί κοντώ του ΑΣ ΡΗΓΑΣ Γιώργος Τριανταφύλλου (ο αδερφός της Ναταλίας και του Θανάση)!

Ο Γιώργος Τριανταφύλλου βραβεύτηκε γιατί:

1) Με την αγωνιστική του παρουσία εντός Ελλάδος  (άλμα επί κοντώ 4.75), έπεισε τους  υπευθύνους του ΣΕΓΑΣ ότι έχει ελπίδες διάκρισης στους Ο.Α.Ν. (Ολυμπιακούς Αγώνες Μέων) και τον έστειλαν στο Αζερμπαϊτζάν να διεκδικήσει την πρόκρισή του ανάμεσα στους αθλητές της Ευρώπης.

2) Στους προκριματικούς για τους  Ο.Α.Ν. (Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων), που έγιναν στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, κατάφερε όχι μόνο να είναι στους (8) οκτώ Ευρωπαίους που προκρινόντουσαν για τους 15 από όλο τον Κόσμο,  αλλά κατάφερε (με επίδοση 4.95) να βρεθεί στη 2η θέση μεταξύ όλων των αθλητών της Ευρώπης.

3) Στον προκριματικό της Ολυμπιάδας που έγινε στην Nanjing της Κίνας κατάφερε να προκριθεί στον Τελικό με 4.80.

4) Στον Τελικό πέρασε μόνο το αρχικό ύψος 4.65! (τα έχουν αυτά οι αγώνες) και κατατάχτηκε 8ος, στους 2ους (Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων).

Στις φωτογραφίες (1 & 2) : Ο Γιώργος Τριανταφύλλου με τον Παππού του και τη γιαγιά του (κ.  Αθανάσιο και κ. Κούλα Κουρμπέλη), με τον πατέρα του Ευάγγελο, τον συναθλητή του Θεοφάνη Μπέλο  και τον προπονητή του.

Στην  τέταρη φωτο,  όλοι οι βραβευθέντες αθλητές, προπονητές και φίλαθλοι.

print

Written by