ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ 5.25 (2ος) – ΜΠΕΛΟΣ 4.70 (7ος) – ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ 38,2° (1ος)

Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ έκανε αισθητή την παρουσία του σε ένα ακόμη Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου. Μπορεί να κατέβηκε με τρεις αθλητές και στο τέλος να αγωνίστηκαν οι δύο αλλά και ο τρίτος αγωνίζονταν δύο ημέρες… με τον πυρετό.

Από τα 5.25 άρχισε τον αγώνα του ο Νίκανδρος Στυλιανού. Το ότι μπορούσε να σηκώσει το Κ.Μ.  του πάνω από τα 5.50 το εξασφάλιζαν τα προσόντα του και έμμεσα τα κοντάρια που χρησιμοποιεί. Το θέμα ήταν να κοντρολάρει έτσι τα άλματά του ώστε να περάσει και τον πήχη, χωρίς να τον ρίξει. Το 5.25 που τελικά πέρασε  και τον κατέταξε 2ο δεν ικανοποιεί τον Νίκανδρο. Δεν μπορεί να λέμε ότι τον αντιπροσωπεύει. Όμως αυτό που πρέπει να λέμε είναι ότι σε αυτόν τον αγώνα πέρασε μόνο 5.25, ελπίζουμε την επόμενη εβδομάδα στην Κωνσταντινούπολη στους Βαλκανικούς να περάσει το ύψος που μπορεί (τουλάχιστον πάνω από το 5.55 -5.60). Σήμερα-αύριο  θα γίνει γνωστό από την Κύπρο αν τελικά θα συμμετέχει στους Βαλκανικούς και με ποιους αθλητές.

Ο Θεοφάνης Μπέλος … δεν ήταν και άσχημος πέρασε το 4.55 και 4.70 και είχε πολύ καλό το 2ο άλμα στο 4.85 που … έπεσε. Σίγουρα ο ίδιος, που είναι αυστηρός με τον εαυτό του, δεν μπορεί να είναι απόλυτα ευχαριστημένος. Όταν ο Θεοφάνης κάνει «πλάνα», αυτά πρέπει να υλοποιούνται ανεξάρτητα από το πόσο φαντάζουν αντικειμενικά στους άλλους. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στο «θέλω» του Θεοφάνη γιαυτό και περιγράφουμε την εμφάνισή του ως Καλή μεν για όλους (μη ικανοποιητική δε για τον ίδιο).

Ο Γιώργος Τριανταφύλλου, μετά τη Βράβευσή του, άρχισε από βραδύς την «προθέρμανση».  Κατάφερε να φτάσει στο 38,2° με στομαχικές «αναταράξεις». Δεν το έβαλε κάτω, με μερικές κουταλιές σούπας, εμφανίστηκε στο στάδιο για να αγωνιστεί. Όμως σύντομα διαπιστώσαμε ότι απλά δεν μπορεί. Έτσι έμεινε στην κερκίδα και παρακολούθησε τον αγώνα ως θεατής. Ο αθλητισμός τα έχει αυτά (ανεξέλεγκτες ιώσεις, αδιαθεσίες και  μικροτραυματισμοί) είναι το πρώτο εμπόδια το οποίο πρέπει να περάσει επιτυχώς ο κάθε αθλητής για να αποκτήσει το δικαίωμα να διεκδικήσει την επίδοση που ίσως θα τον φέρει κοντά στη διάκριση και ίσως στα μετάλλια.

Οι φωτογραφίες από τους αγώνες:  Όλοι οι συμμετέχοντες αθλητές. Στην κερκίδα οικογένεια Σολομωνίδη (άπαντες παρόντες, μόνο η γιαγιά λείπει!) και ο Λάκης Φιλιππίδης (παλαιός μας αθλητής 1984-1990) με συναθλητή του. Ο Λάκης, τελευταία είναι παρών σε κάθε αγώνα αθλητών του του ΑΣ ΡΗΓΑΣ. 
Η απονομή στους νικητές (1ος Φιλιππίδης με 5.65, 2ος Στυλιανού Νίκανδρος με 5.25 και 3ος Κουφίδης Στέφανος με 5.05).

print

Written by