Ο Ν. ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥΣ ΚΛΕΙΣΤΟΥ

Παρόλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Κύπρος για συμμετοχή αθλητών της στην Τουρκία…  τελικά δόθηκε το πράσινο φώς και θα υπάρξει εκπροσώπηση της Κύπρου στους Βαλκανικούς Κλειστού Στίβου. Ο Νίκανδρος Στυλιανού θα είναι ο αθλητής που θα αγωνιστεί στο άλμα επί κοντώ.

Ο Νίκανδρος συμμετέχει ως υπερασπιστής του τίτλου του Βαλκανιονίκη αφού στους αντίστοιχους αγώνες του 2014 που έγιναν και πάλι στην Κωνσταντινούπολη, ήταν 1ος νικητής -μαζί με το Δημήτρη Πατσουκάκη- (ισοβάθμησαν στην 1η θέση με 5.28).

Ο Αθλητής θα μεταβεί στην Κωνσταντινούπολη από την Κύπρο μαζί με την αποστολή της Κύπρου. Ο συντάκτης του κειμένου και προπονητής του Νίκανδρου στην Ελλάδα -(στην Κύπρο προπονητής του Νίκανδρου είναι ο καλός φίλος Γεώργιος Αποστολίδης)-, θα ταξιδέψει από τη Θεσσαλονίκη οδικώς με τα κοντάρια του Νίκανδρου.
Αναχώρηση Παρασκευή 10:00, επιστροφή Δευτέρα βράδυ (μέσω Αδριανούπολης).

ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ:

Η αποστολή της Κύπρου αποτελείται από τους πιο κάτω αθλητές/αθλήτριες:

Μίλαν Τραίκοβιτς– 60μ. εμπόδια
Θεοφάνης Μιχαηλάς – 800μ.
Χρήστος Δημητρίου – 800μ.
Αμίν Χατίρι – 1500μ.
Νίκανδρος Στυλιανού – Επι κοντώ
Ναταλία Ευαγγελίδου – 1500μ.
Ελευθερία Χριστοφή – Τριπλούν

Τους αθλητές θα συνοδεύσει ο προπονητής Πέτρος Ευριπίδου.

Επίσης από Θεσσαλονίκη θα ταξιδέψουν και οι βετεράνοι μας αθλητές (γονείς αθλητών μας) κ.κ. Ρίζος Ανδρέας (κοντώ) και Παπαγεωργίου Κώστας (κοντώ), οι οποίοι θα συμμετάσχουν στους -Βαλκανικούς Βετεράνων- την ίδια ημέρα (Σάββατο 21.2.15 το πρωί) στο ίδιο στάδιο Ataköy  Athletics  Arena  της Κωνσταντινούπολης.

Το απόγευμα (από το μεσημέρι και μετά) θα γίνουν οι Βαλκανικοί Ανδρών/Γυναικών.

Ευχόμαστε σε όλους τους συμμετέχοντες καλή επιτυχία.  

print

Written by