ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗ ΜΥΡΤΩ ΔΟΥΝΑΒΗ – ΟΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ

Κάθε φορά στην καθιερωμένη βράβευση του μήνα έχουμε μια μικρή γιορτή… και για ακόμη μία φορά τα στιγμιότυπα που κρατήσαμε δείχνουν τη χαρά και την ικανοποίηση των μικρών μας φίλων! Είμαστε όμως κι εμείς πολύ χαρούμενοι να βλέπουμε διαφορετικά κάθε φορά παιδιά να περνούν από τη θέση του νικητή. Αυτό σημαίνει ότι κανείς δεν επαναπαύεται, αλλά όλοι προσπαθούν, κάθε φορά, να δείξουν έναν καλύτερο εαυτό…! Συγχαίρουμε τα παιδιά και τους προπονητές τους για την προσπάθεια και την αγωνιστική τους διάθεση και προτρέπουμε τους μικρούς μας αθλητές να μη σταματήσουν να αρπάζουν κάθε ευκαιρία που θα τους κάνει να νιώσουν τη χαρά της προσπάθειάς τους ! Άλλωστε δεν ξεχνάμε ότι «Τα αγαθά κόποις κτώνται»!
Παρακάτω στις φωτογραφίες βλέπετε τα γκρουπάκια την ώρα της βράβευσης:
(α)της κ. Ελένης,(β) της κ. Νικολέττας, (γ)της κ. Μαρίας, (δ) της κ. Κατερίνας, και (ε) της κ. Σοφίας μαζί με τον κ. Γιώργο Φαρμάκη και τον κ. Γιώργο Πατσαβέλα.
Μαζί με τις βραβεύσεις τα παιδιά της Μαρίας βγήκαν την φώτο που λέει “ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ” για την Δούναβη Μυρτώ, που έκανε εγχείρηση σκωληκοειδίτιδας. Η Μυρτώ είναι  μια χαρά, ξεκουράζεται και με τέτοιες ευχές για ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ πολύ γρήγορα θα είναι ξανά κοντά μας.


 

print

Written by