«ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ & ΔΡΟΜΟΙ – ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ

Στις  5 Απριλίου διεξάγεται ο 10ος Διεθνής Μαραθώνιος Δρόμος «Πέλλα – Θεσσαλονίκη». Παράλληλα θα διεξαχθούν και μικρότεροι δρόμοι (10χλμ, 5χλμ.) στους οποίους μπορούν να αγωνιστούν-συμμετάσχουν όσοι το επιθυμούν.
Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ, με εθελοντική πρωτοβουλία της προπονήτριας κ. Γκοτζαμάνη Σοφίας, συντονίζει και δηλώνει «ΟΜΑΔΙΚΑ» αθλητές γονείς και φίλους του συλλόγου που θα ήθελαν να συμμετάσχουν στην εκδήλωση.
Τους  ήδη δηλωθέντες μέσω του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, θα τους βρείτε ΕΔΩ.
Για όσους πιθανά θα ήθελαν να τρέξουν αλλά δεν δηλώθηκαν έγκαιρα, τους πληροφορούμε ότι δόθηκε παράταση στις δηλώσεις μέχρι και την Παρασκευή το βράδυ 13.3.14.
Η ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ
Η παραλαβή του εξοπλισμού
, για όλους τους δρομείς, που δηλώθηκαν μέσα από τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ  θα γίνει την Παρασκευή  3  Απριλίου,  πριν και μετά την προπόνηση της κ. Γκοτζαμάνη Σοφίας από το δωματιάκι του ΑΣ ΡΗΓΑΣ (απέναντι από το γυμναστήριο του επί κοντώ, αίθουσα «Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ»).  Πρώτη ευκαιρία  πριν την έναρξη της προπόνησηςαπό τις(6:00-6:50μ.μ.) -ΜΕΣΟΛΑΒΕΙ Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ – και Δεύτερη ευκαιρία στο τέλος της προπόνησης δηλαδή από τις (8:45-9:00μ.μ.).
Σε περίπτωση σοβαρού «κολλήματος» για την παραλαβή του εξοπλισμού, επικοινωνήστε με την κ. Γκοτζαμάνη Σοφία στο 6976350313.
Για τα 1000μ οι Δηλώσεις μπορούν να γίνουν  έως και την 27η Μαρτίου).

print

Written by