4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ – 1962-1969 – Α.Σ. ΡΗΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Αγαπητοί μου φίλοι, συμμαθητές από το 4ο Γυμνάσιο, απολυτήριο 1969 Τμήμα ΣΤ-2  (και όχι μόνον), γεια.
Με αφορμή τη δυναμική παρουσία του Γιώργου Κιοσσέ, που ζει κοντά μας -στο Πλαγιάρι- και που τα στοιχεία του έχουν συμπεριληφθεί ήδη στον κατάλογο του τμήματος ΣΤ-2  Σχολικού έτους 1968-69 (που μπορείτε να δείτε ΕΔΩ ενημερωμένος μέχρι 20.3.15 για να μη φωνάζει ο Μίλτος Κυρικίδης)! – αποφασίζουμε και διατάσσουμε.
Χαιρετίζουμε τον νέο και δυναμικό αέρα που πέρασε στην παρέα ο Γιώργος Κιοσσές, ο οποίος μάλιστα μας στέλνει και το υπέροχο ποίημά του ΦΙΛΟΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ (που μπορείτε να διαβάσετε πατώντας  ΕΔΩ).
Γιώργο να είσαι καλά, μας ξύπνησες!
Χωρίς να ρωτήσω κανέναν (αυτά μας φάγανε!) ούτε καν τους  τυπικότατους  Μίλτο, Άκη, Νίκο, Στράτο, Γιώργηδες …, «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ»  αποφασίζω-ουμε!!!

Πρώτη
συγκέντρωση «οργανωτική»  το Σάββατο  4 Απριλίου το μεσημέρι 13:00 για ουζάκι στην ταβέρνα-ουζερί «Η ΑΜΠΕΛΟΣ» Κωνσταντινοπολίτικα, Θεσσαλονίκη, Τηλ. 2310941021 (εκεί που έγινε και η προηγούμενη συνάντηση).

Δεύτερη
συνάντηση το Σάββατο 25  Απριλίου (που προτείνει ο Γ. Κιοσσές) και τις λεπτομέρειες (για το μέρος της συνάντησης)  θα κανονίσουν όσοι βρεθούν στην πρώτη συνάντηση.
Παράλληλα όσοι έχετε προτάσεις για το πού να βρεθούμε … ρίξτε τις ιδέες σας με ένα ε-μαιλ για να τις συζητήσουμε όσοι μαζευτούμε στην πρώτη συνάντηση.
Κούκλοι μου, αν περιμένουμε να συνεννοηθούμε πρώτα και να αποφασίσουμε, θα συναντηθούμε όλοι μαζί … κάπου αλλού!
Γιαυτό λειτουργούμε «δημοκρατικά» και με όλους τους κανόνες του “αποφασίζουμε και διατάσσουμε”.
Να είστε καλά
Φώτης Κατσίκας

print

Written by