ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ 5, 10, & ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ

Η παραλαβή του εξοπλισμού, για όλους τους δρομείς, που δηλώθηκαν μέσα από τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ θα γίνει την Παρασκευή 3 Απριλίου, πριν και μετά την προπόνηση της κ. Γκοτζαμάνη Σοφίας, από το δωματιάκι του ΑΣ ΡΗΓΑΣ (απέναντι από το γυμναστήριο του επί κοντώ, αίθουσα «Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ»).
Πρώτη ευκαιρία πριν την έναρξη της προπόνησης από τις(6:00-6:50μ.μ.) -ΜΕΣΟΛΑΒΕΙ Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ – και
Δεύτερη ευκαιρία στο τέλος της προπόνησης δηλαδή από τις (8:45-9:00μ.μ.).
Σε περίπτωση σοβαρού «κολλήματος» για την παραλαβή του εξοπλισμού, επικοινωνήστε με την κ. Γκοτζαμάνη Σοφία στο 6976350313.

Τρέχουμε όλοι με την μπλούζα του συλλόγου μας :
Για να μπορούμε εύκολα να «βρισκόμαστε» μεταξύ μας… στην εκκίνηση, τον τερματισμό, ή κατά τη διάρκεια της κούρσας….!
Επίσης, θα μπορούν πιο εύκολα να μας διακρίνουν και να μας απαθανατίσουν οι “επίσημοι φωτογράφοι” του Α.Σ. ΡΗΓΑΣ…!  (Όποιος δεν έχει κόκκινο μπλουζάκι, μπορεί να το προμηθευτεί από το γραφειάκι του συλλόγου).

Στη λίστα με τους δηλωμένους αθλητές του Α.Σ. ΡΗΓΑΣ μπορεί ο καθένας να δει ποιοι άλλοι τρέχουν στην ίδια απόσταση με εκείνον, ώστε να συντονιστούν σε θέματα πρακτικά π.χ. τρόπος μετάβασης στην εκκίνηση ή απλά για παρέα…!

Η ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΔΗΛΩΘΕΝΤΩΝ

Λεπτομέρειες για την διαδρομή του κάθε αγώνα και τις ώρες εκκίνησης υπάρχουν στο siteτων διοργανωτών www.atgm.gr

Ο ΑΓΩΝΑΣ 1000Μ. ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Ο αγώνας 1000μ. Δημοτικών σχολείων γίνεται επί της Λεωφόρου Νίκης. Η εκκίνηση είναι στο ύψος της Αριστοτέλους και ο τερματισμός στον Λευκό Πύργο.
Ώρα εκκίνησης 8:45.

Όσα παιδιά δηλώθηκαν με την ομαδική δήλωση του Α.Σ. ΡΗΓΑΣ θα πρέπει να βρίσκονται 1 ώρα πριν την εκκίνηση στην πλατεία Αριστοτέλους αμέσως κάτω από την οδό Μητροπόλεως. (Θα είμαστε κοντά στην οδό Μητροπόλεως γιατί όσο πλησιάζουμε προς την παραλιακή λόγω του συνωστισμού θα είναι πιο δύσκολο να βρεθούμε.)

Όλα τα παιδιά να φορούν τα κόκκινα μπλουζάκια του συλλόγου. (Είναι σημαντικό γιατί εκτός των άλλων μπορούμε πιο εύκολα να τα διακρίνουμε μέσα στο πλήθος).

Αφού συντονιστούμε, πάρουμε τα μπλουζάκια της διοργάνωσης και κάνουμε ζέσταμα, θα πάρουμε θέση στην εκκίνηση.

15 λεπτά πριν την εκκίνηση όλοι οι γονείς θα πρέπει να κατευθυνθούν προς τον τερματισμό ώστε ο καθένας να μπορεί να εντοπίσει και να παραλάβει το παιδί του την ώρα που θα τερματίζει.

Κάθε παιδί τρέχει «αυτόνομα» στο δικό του ρυθμό.

Σημείο συνάντησης στον τερματισμό ορίζεται το Άγαλμα του Φιλίππου. Στο αριστερό μας χέρι αμέσως μετά τη γραμμή του τερματισμού.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

print

Written by