ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ & ΤΩΝ 10, 5 & 1 ΧΙΛ. 5.4.15

Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ εκπροσωπήθηκε ΕΠΑΞΙΑ από τους αθλητές του σε όλα τα αγωνίσματα από το Μαραθώνιο μέχρι και τα 1000μ. των μαθητών του Δημοτικού. Και πάλι θα περάσουμε μόνο μερικές αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες των συμμετεχόντων σε κάθε αγώνισμα. Εκείνο που πρέπει να έχουν στο μυαλό τους όσοι τολμούν να καθίσουν στην αφετηρία μικρού ή μεγάλου δρόμου είναι:
Για τους μικρούς αθλητές ο κυρίαρχος στόχος θα πρέπει να είναι –να χαρούν– την προσπάθειά τους. Το αποτέλεσμα του αγώνα ας είναι το δεύτερο που θα τους απασχολήσει.  Οι απαιτήσεις δε για το αποτέλεσμα θα πρέπει να συμβαδίζουν με την προετοιμασία τους για τον κάθε αγώνα.
Για τους μεγάλους (σε ηλικία) αθλητές, ο κάθε αγώνας ας αποτελεί ευκαιρία για το «γνώθι σαυτόν» και την απόκτηση γνώσεων και εμπειριών. Σκαλί-σκαλί θα πρέπει να προσπαθούν να φτάσουν όσο γίνεται κοντύτερα στον  τελικό  στόχο που ο καθένας ορίζει για τον εαυτό του. Το κυριότερο ας χαρούν την πορεία -τη διαδρομή προς το στόχο – και όχι να περιμένουν την επίτευξη του στόχου για να χαρούν. Σε τελική ανάλυση, ο υψηλός στόχος μπορεί και να μην έρθει ποτέ!
Χαρείτε την κάθε σας προσπάθεια, τότε μόνο ο αθλητισμός θα σας γεμίζει.
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΔΩ
Αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες από τα διάφορα αγωνιστικά γκρουπ. Περισσότερες φωτογραφίες έχουν περαστεί από συνεργάτες στο fb, που είναι και ευκολότερο.

print

Written by