ΕΝΑΡΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015 – ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ «ΜΕΣΑ»

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ -ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Πέρασαν και οι γιορτές του ΠΑΣΧΑ και μπροστά μας απλώνεται η αγωνιστική περίοδος του 2015). Είναι οι διάφοροι αγώνες που δίνουν νόημα στις προπονήσεις  και την προετοιμασία των αθλητών όλης της χρονιάς.
Οι αγώνες που ακολουθούν είναι:  Διασυλλογικό Α/Γ και πολύαθλο ΠΠ/Α στις 18.4.15.  Σχολικοί (Β’ Φάση. όσων προκρίθηκαν) στις ΣΕΡΡΕΣ 23.4.15. Διασυλλογικό συνθέτων Π/Κ και Α/Γ, στις 25.4.15.  Διασυλλογικό Π/Κ στις 2 Μαΐου 2015 …. και έπεται συνέχεια.  Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ Α/Γ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΟΥ ΤΩΝ ΠΠ/Α
Οι δηλωθέντες αθλητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ που δικαιούνται να αγωνιστούν είναι:
ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ Α/Γ ΟΙ ΔΗΛΩΘΕΝΤΕΣ
ΕΞΑΘΛΟ ΠΠ/Α
Εάν υπάρχει κάποιος αθλητής από τους δηλωθέντες -που θέλει να αγωνιστεί- αλλά δεν έχει θεωρημένο το Δελτίο του, θα πρέπει να το θεωρήσει (να περάσει από γιατρό), μέχρι το Σάββατο.

ΠΡΟΣΟΧΗ:   Αύριο Πέμπτη 16.4.15 η Ιατρός που συνεργάζεται με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ θα βρίσκεται στα γραφεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης (στο Καυτανζόγλειο) από τις 19:00-20:00 για θεώρηση και των τελευταίων Δελτίων.

Οι δηλωθέντες αθλητές που βρίσκονται μακριά ή είναι σε αποκατάσταση … Στυλιανού, Κνήτης, Ευσταθίου, Τριανταφύλλου … κ.α. δηλώθηκαν για να έχουν το δικαίωμα …σε περίπτωση που θα ήθελαν να αγωνιστούν.
Όσοι είναι υγιείς και προπονούνται κανονικά …. δεν το συζητάμε, Αγωνίζονται.
Η μη συμμετοχή στους αξιολογημένους αγώνες (Διασυλλογικά και Πανελλήνιοι), χωρίς σοβαρό λόγο, (κυρίως όσων μπορούν να πιάσουν τα όρια βαθμολογίας των αγωνισμάτων τους), δηλώνει  ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ και μη ειλικρινή ένταξη στην αγωνιστική οικογένεια του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.
Η συμμετοχή στους αξιολογημένους αγώνες είναι η έμπρακτη απόδειξη του ότι κάποιος ανήκει και ψυχικά στην οικογένεια του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.  Η προσπάθεια του κάθε αθλητή (που μπορεί να βαθμολογηθεί ή και ΟΧΙ), είναι το ΠΑΡΑΣΗΜΟ που δείχνει ότι θέλει να προσφέρει (και αγωνιστικά) στο σύλλογο.
Όποιος προσπαθεί-αγωνίζεται, δικαιούται το «ΠΑΡΑΣΗΜΟ»  ανεξάρτητα από το αν η συμμετοχή του “βαθμολογείται” ή ΟΧΙ.
ΚΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ & ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ.

print

Written by