ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΣΥΛ. 18.4.15 2ος ΟΜΙΛΟΣ & ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Ψάξαμε τα αποτελέσματα από δω και από κει, τελικά τα βρήκαμε στη σελίδα του ΣΕΓΑΣ (με μερικά λαθάκια).  Διορθώσαμε τα λαθάκια, που είχαμε προσωπική άποψη π.χ. στο επί κοντώ και σας τα κοινοποιούμε.
Τα αποτελέσματα των αθλητών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ θα τα βρείτε ΕΔΩ.
ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ θα τα βρείτε ΕΔΩ (χωρίς βαθμολογίες και λεπτομέρειες).

Για τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ,  στην πρώτη ημέρα του Διασυλλογικού,  αγωνίστηκαν 15 Άνδρες και 4 Γυναίκες, με συνολική συγκομιδή 69 βαθμών.

Το ευχάριστο είναι ότι αθλητές που σιγά σιγά έκαναν την οικογένειά τους και σταμάτησαν την ενεργό συμμετοχή σε αγώνες έρχονται στο Διασυλλογικό για να βοηθήσουν το σύλλογο. Το αν καταφέρνουν να βαθμολογηθούν ή όχι -δεν έχει καμία σημασία- η διάθεση να βοηθήσουν το σύλλογο μετράει και όχι τόσο η βαθμολογία (χωρίς να σημαίνει ότι και η προσφορά σε βαθμούς περνάει απαρατήρητη).

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους παλιούς αθλητές τώρα «Οικογενειάρχες» αλλά και τους κούκλους (μικρούς ή μεγαλύτερους, που αν και ήρθαν στο σύλλογο με μεταγραφή και δεν προπονούνται συστηματικά, όπου είναι να βοηθήσουν το σύλλογο, φορούν τη φανέλα του ΡΗΓΑ και αγωνίζονται.

Έτσι, όχι μόνο δίνουν το καλό παράδειγμα στους νεώτερους αθλητές μας αλλά και -χωρίς λόγια- βροντοφωνάζουν το πώς πρέπει να είναι η σχέση των αθλητών με το σύλλογο, με τους ανθρώπους του συλλόγου, γιατί τουλάχιστον ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ δεν είναι απρόσωπος.   

Η συμμετοχή, όσων μπορούν να αγωνιστούν, στα Διασυλλογικά είναι η έμπρακτη απόδειξη ότι νοιάζονται για το «σύλλογο».  Τα αποτελέσματα έρχονται μακράν δεύτερα σε σύγκριση με την διάθεση να αγωνιστούν για το σύλλογο. Με τη συμμετοχή τους στα διασυλλογικά (και όσοι μπορούν και στα Πανελλήνια πρωταθλήματα) δείχνουν ότι στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ βρήκαν μια ζεστή οικογένεια και θέλουν να βρίσκονται με κάθε τρόπο… κοντά.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους Οικογενειάρχες (ήδη μπαμπάδες) Παπαγεωργίου 1977 (τρία παιδιά) , Φαρμάκης 1980 (δύο), Γεωργιτσέλης 1981 (δύο), Μπουλγκουρίδης 1986 (ένα), Σταματάκης Ε. (ένα), Κούτρας Ι. (δύο), Ηλιάδης Σ. (τρία), αλλά και τους … μελλοντικούς Χατζιόπουλο 1986, Πατσαβέλα 1980.  Επίσης  τους αθλητές που Τίμησαν και Τιμούν το σύλλογό μας κ.κ. Παπανικολάου Α. 1990, Βρανάς Κ. 1991, Ψαλλίδα Δ. Βακουφτσή Θ., Κουρούκαφας  Π. 1986, Αφεντουλίδης Α. 1978, Βασιλείου Σερ. 1975, Φιλιππίδης Λ., κ.ά.
Σταματάω εδώ για να μη συνεχίσω με … Σαραντάρηδες, Κατσάληδες,  Τάνιους, Ρίζους Π., Τζιβόπουλους  … και πολλλλλλλούς άλλους πιο παλιούς, που σε άσχετες στιγμές  «νοιώθουμε» και «απολαμβάνουμε»  την αγάπη σας.   

Και εμείς σας ΑΓΑΠΑΜΕ …. απανταχού της Οικουμένης … «Φλώρια», γιαυτό και σας κάνουμε δώρο «30 λεπτά τρέξιμο» και από … 100 κάμψεις! Τυχεροί-οι-οι-οι-οι!

Στο έξαθλο ΠΠ/Α αγωνίστηκε ένας αλλά Λέοντας (ο Μάριος Σπανός). Στη φωτογραφία το άλμα του Μάριου στο ύψος (1.59), που τελικά αν και ψηλό δεν το πέρασε!

 

Για τα Βίντεο φταίει η Μαρκέλλα … βαράτε την!

print

Written by