ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ Κ. ΚΟΣΜΑ ΧΑΤΖΙΟΠΟΥΛΟΥ

Τελευταία ο κ. Κοσμάς Χατζιόπουλος προετοιμάζεται πυρετωδώς  για το χτίσιμο της δικής του οικογένειας. Είναι η φάση αυτή των νέων, που ξεκόβουν από το πατρικό τους σπίτι και τη φροντίδα των γονέων τους και ανοίγουν τα φτερά τους για τις δικές τους πτήσεις.
Βέβαια ο κ. Κοσμάς, ειδικά εχθές, συμμετείχε σε δύο εντελώς διαφορετικές πτήσεις.
1) Νωρίς το απόγευμα έδωσε «το παρών» και “πέταξε” στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου στο Καυτανζόγλειο, όπου για να βοηθήσει την ομάδα του ΑΣ ΡΗΓΑΣ έλαβε μέρος στο άλμα επί κοντώ.
2) Αμέσως μετά έφυγε τρέχοντας να βοηθήσει στις προετοιμασίες της κ. Ελένης, που ετοίμαζε ένα νεανικό πάρτι, αφενός μεν για να γιορτάσουν τα γενέθλια του κ. Κοσμά μας αλλά και για να υποδεχτούν στο καινούριο τους σπιτικό, τους φίλους τους.
Νεανικό πάρτι ήταν, δεν μας πήγαινε να απουσιάζουμε και μπερδευτήκαμε και εμείς στη νεανική παρέα. Οι φωτογραφίες από το πάρτι του κ. Κοσμά που πλησιάζει να κλίσει την Τρίτη δεκαετία του (άφησε τα 29)!

Παρούσα όλη η οικογένεια του κ. Κοσμά, με τα περισσότερα μέλη (γονείς και η αδελφή Μαριλένα), να στέλνουν χαιρετίσματα από τη Λατινική Αμερική, μέσα από το Skype! 
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ & ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ Κ. Κοσμά (Αχώνευτε)! Κυρία Ελένη μας να Χαίρεσαι τον παιδαρά σου.

Όσο για τις κάποιες απουσίες, διαβάστε το επόμενο άρθρο, με την περιπέτεια της κ. Σοφίας….

Την κάρτα αυτή θα την έδινε η κ. Σοφία στον κ. Κοσμά αλλά δεν τα κατάφερε. Την περνούμε εδώ για να την χαρούμε όλοι μαζί.

print

Written by