ΤΥΧΕΡΗ ΣΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΤΗΣ Η κ. ΣΟΦΙΑ ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΗ

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ κ. ΣΟΦΙΑ
Μην απορείτε που δεν βλέπετε στη φωτογραφία των γενεθλίων του κ. Κοσμά την κ. Σοφία … δεν πρόλαβε να έρθει!
Ενώ βρίσκονταν στο δρόμο για το σπίτι του κ. Κοσμά, με τα πόδια, και περίμενε στο πεζοδρόμιο να περάσει απέναντι την παρέσυρε ένα μηχανάκι και την “πέταξε” κυριολεκτικά  στο πεζοδρόμιο. Με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο «Παπανικολάου» που εφημέρευε συνοδευόμενη από τον αδελφό της και αφού έκανε όλες τις εξετάσεις,  οι γιατροί της επέτρεψαν να πάει στο σπίτι της κατά  τις 3 το πρωί.
Στο σπίτι τώρα και για την επόμενη εβδομάδα στο κρεβάτι -τουλάχιστον- μέχρι να αποκατασταθούν οι ενοχλήσεις που νοιώθει τόσο σε όλο της το σώμα αλλά ιδιαίτερα στον αυχένα, το γόνατο  και στο κεφάλι. Σε γενικές γραμμές πονάει σε όλο της το σώμα αλλά ευχόμαστε να μην είναι κάτι το σοβαρό.

Ευχόμαστε περαστικά στη κ. Σοφία και δανειζόμαστε μία από τις πολλές φωτογραφίες από τις αντίστοιχες εκδηλώσεις που διοργανώνει η κ. Σοφία σε περιπτώσεις ατυχημάτων των αθλητών/τριών μας. Η φωτογραφία από την τελευταία εκδήλωση που έγινε στον μικροτραυματισμό της Ζωής Παπουνίδου.

Με την ίδια φωτογραφία ευχόμαστε ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ και στην κ. Σοφία και της λέμε ότι την θέλουμε γρήγορα κοντά μας -αλλά απόλυτα υγιή-.
Μήνυμα προς την κ. Σοφία.  
Μη διανοηθείς να εμφανιστείς στις προπονήσεις αν δεν πάρεις το Ο.Κ. από τον π. Κυριάκο… Επιπλέον για να εμφανιστείς στις προπονήσεις του ΑΣ ΡΗΓΑΣ θα πρέπει:
α) Να είσαι σε θέση να κάνεις 5 έλξεις στο μονόζυγο! και
β) Να λύσεις το πρόβλημα:  « Ένα τούβλο ζυγίζει 1 κιλό και μισό τούβλο.  Πόσα κιλά ζυγίζει ολόκληρο το τούβλο;»

Συμβουλή,  καλύτερα να κυκλοφορείς στη μέση του δρόμου, τα πεζοδρόμια είναι πολύ επικίνδυνα!

Με την ευκαιρία να ευχαριστήσουμε τον κ. Πανικίδη Στυλιανό (πατέρα της αθλήτριας του συλλόγου μας Ροδάνθης-Ελισάβετ Πανικίδου), γενικό ιατρό του Παπανικολάου, που ήταν υπηρεσία στα εξωτερικά ιατρεία και «νοιάστηκε» για την κ. Σοφία μας. Η οικογένεια του ΑΣ ΡΗΓΑΣ είναι πλέον μεγάλη αλλά κυρίως, είναι δεμένη. Εκεί που δεν το περιμένεις, όταν χρειαστεί, σου απλώνονται χέρια βοήθειας που σε κάνουν να νοιώθεις ότι δεν είσαι μόνος. Ευχαριστούμε τους φίλους και τους γονείς των παιδιών μας που βλέπετε το σύλλογό μας ως μια «μεγάλη οικογένεια». Αυτός ήταν και συνεχίζει να είναι ο απώτερος στόχος των ανθρώπων του συλλόγου.

print

Written by