ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΓΚΡΟΥΠ ΤΟΥ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ

Συνεχίζεται η πρόκριση για την ένταξη στα γκρουπ του άλματος επί κοντώ των αθλητών και αθλητριών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, που ξεκίνησε την Τετάρτη 22.4.2015..
ΤΑ ΓΚΡΟΥΠ που θα δημιουργηθούν θα είναι δύο:
1)  ΓΚΡΟΥΠ  ΜΕΓΑΛΩΝ  (ΠΠ-ΠΚ  γεννημένοι το 2000 -2001 -2002 -2003), μέχρι 16 αθλητές.  
2)  ΓΚΡΟΥΠ  ΜΙΚΡΩΝΜΙΝΙ (2004-2005-2006). Μέχρι 10 αθλητές και αθλήτριες.

Στα γκρουπ αυτά,  για  το επί κοντώ ή και τα συγγενή αγωνίσματα  (Μήκος, Τριπλούν, ύψος, Ταχύτητες),  θα ενταχθούν όσοι-ες θέλουν να ασχοληθούν με αυτά τα αγωνίσματα. Η πρώτη επιλογή θα γίνει για το άλμα επί κοντώ και στη συνέχεια για τα άλλα «συγγενή» αγωνίσματα.  Το «θέλω» όμως δεν αρκεί, πρέπει να δείξουμε στους προπονητές μας ότι τα καταφέρνουμε και στα διάφορα τεστ. Ότι προσπαθούμε συνεχώς να μαθαίνουμε και να  βελτιωνόμαστε.
Όσοι περάσουν τα διάφορα τεστ (ταχύτητα, δύναμη, ενόργανη, Κατακόρυφη αναστροφή  (σε τοίχο), κοιλιακούς, έλξεις, στροφή στο μονόζυγο, κ.α.) και είναι σε θέση να εκτελούν και ασκήσεις με το κοντάρι, αυτοί θα ενταχθούν αμέσως στην «Α  Ομάδα» του Γκρουπ 1 ή 2 ανάλογα με την ηλικία τους.
Όσοι δεν τα καταφέρουν καλά είτε γιατί είναι καινούριοι είτε γιατί δεν προσπάθησαν σοβαρά μέχρι τώρα, θα συνεχίσουν να γυμνάζονται κανονικά και να προσπαθούν να γίνουν καλύτεροι. Κάθε δύο μήνες,  θα επαναλαμβάνονται τα τεστ και όσοι τα καταφέρουν με τα τεστ θα εντάσσονται στις αντίστοιχες ομάδες.

Όσοι προκριθούν για την «Α ομάδα» από κάθε ηλικιακό γκρουπ (Γκρουπ  1 και Γκρουπ 2) , θα μπορούν να έρχονται (εκτός από τις ημέρες που έρχονται και σε μία ξεχωριστή ημέρα (Τρίτη ή Πέμπτη ή Σάββατο)  για ειδική προπόνηση στο επί κοντώ.

Όλες τις ημέρες Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, μέχρι και τις 6 Μαΐου, θα γίνονται τεστ για την επιλογή των αθλητών που θα ενταχθούν στα Γκρουπ  1 και Γκρουπ 2.
Να ετοιμάζεστε.

print

Written by