Δ ΓΥΜΝΑΣΙΟ (ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ 1969) – Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ 26.4.2015

Με την οργανωμένη προσπάθεια των συμμαθητών ετοιμαζόμαστε να καταπλήξουμε τους εαυτούς μας. «Νέοι» συμμαθητές «ξετρυπώθηκαν» και ενημερώθηκαν και το μόνο που μένει είναι να ροβολήσουν κατά Αρετσού μεριά αύριο  Κυριακή 26 Απριλίου 2015 ώρα 13:00  που θα γίνει η ΚΥΡΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ.  

Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ θα γίνει στην Ψαροταβέρνα ουζερί  “ΠΕΡΙ  ΙΧΘΥΩΝ” Νικολάου Πλαστήρα 91 (Αρετσού), Καλαμαριά 55132, Θεσσαλονίκη, Τηλ.  2310384171.

Στο προηγούμενο άρθρο είχαμε υποσχεθεί να περάσουμε και χάρτη του μαγαζιού. Ιδού ο χάρτης για όσους έχουν χρόνια μακριά από τη Θεσσαλονίκη.

Η ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΘΗΤΩΝ 1969  ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗ ΜΕΧΡΙ 25.4.2015

Δ  ΓΥΜΝΑΣΙΟ 1969 – ΒΡΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΝΑΚΑΡΗ

Ο Γιώργος Κανακάρης είναι ο τελευταίος που ξετρυπώσαμε μέσω Δήμου Βόλβης, διαμερίσματος Ν. Απολλωνίας και στη συνέχεια μέσω τηλεφωνικού καταλόγου.

Με δυο λόγια, ο Γιώργος Κανακάρης με καταγωγή από την Νέα Απολλωνία Θεσσαλονίκης ήρθε στο Δ Γυμνάσιο στην τελευταία τάξη. Τότε είχαμε φιλόλογο τον κ. Ευάγγελο Παπαδόπουλο. Έκτοτε δεν είχαμε κανένα νέο του αφού οι δρόμοι μας χώρισαν. Το καλό της υπόθεσης είναι ότι ο Γιώργος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και μένει κάπου στην Α. Τούμπα, κοντά στην ταβέρνα «Η ΑΜΠΕΛΟΣ» στην οποία βρεθήκαμε 3-4 φορές τελευταία. Με λίγα λόγια βρίσκεται δίπλα μας και όμως δεν το γνωρίζαμε.
Δυστυχώς δεν έχουμε καμία φωτογραφία του Γιώργου Κανακάρη. Παρακαλούμε τόσο τον ίδιο όσο και όποιον άλλον έχει σχετικές φωτογραφίες να μας τις στείλει για να τις περάσουμε στη σελίδα μας.

Βοηθήστε ρε! να βρούμε και τους άλλους. Ο καθένας ας φροντίσει να το ψάξει λίγο. Αν χρειαστείτε και όνομα πατρός για να είστε σίγουροι ανατρέξτε στη λίστα των ονομάτων που πήραμε από το αρχείο του Γυμνασίου.

Λίγες μέρες μείνανε για την «Κύρια συνάντηση» των συμμαθητών «Απολυτήριο 1969» του Δ Γυμνασίου που θα γίνει στην  Ψαροταβέρνα«Περί Ιχθύος» , Πλαστήρα 91 καλαμαριά (Αρετσού), Θεσσαλονίκη,την Κυριακή 26 Απριλίου ώρα 13:00

Για την ημέρα της συνάντησης ο καθένας να φροντίσει να έχει καρτελάκι με το όνομά του και αν είναι εύκολο και με τη φάτσα του όπως ήταν τότε (1968-69), για να μπορούμε να φέρνουμε στο μυαλό μας τον καθένα.

Για τη φάτσα μου θα έχω στο στήθος την παρακάτω κονκάρδα.

print

Written by