ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΤΟ ΓΥΡΙΣΑΝ ΣΤΟ … MODELING

Είπαμε να βγάλουμε μία ομαδική φωτογραφία της “προπονητικής ενδεκάδας” του ΑΣ ΡΗΓΑΣ. Ο  ένας -ο πιο όμορφος- δεν κατάφερε να έρθει, τελικά βγάλαμε τη φωτογραφία οι δέκα.
{Για το τυπικό οι συστάσεις επάνω -οι κούκλοι– από αριστερά: Χατζιόπουλος Κοσμάς, Κατσίκας Φώτιος, Χατζηλαζαρίδης Ιωάννης, Παπαιακώβου Γεώργιος, Σπανός Νικόλαος.
Κάτω –οι κούκλες– από αριστερά: Τσαβλίδου Ελένη, Καζάκη Αικατερίνη, Κυριακίδου Μαρία, Γκοτζαμάνη Σοφία, Δήμα Νικολέττα}. Απών ο Γιώργος Φαρμάκης.
Για να πετύχει η φωτογραφία καλέσαμε και τον διεθνούς φήμης φωτογράφο, τον Θεοφάνη Μπέλο (βάλαμε και μέσον για να έρθει)!  Τι το θέλαμε ρε παιδιά! Από την ώρα και τη στιγμή που κυκλοφόρησε η φωτογραφία δεκάδες πρακτορεία μοντέλων (Modeling Agencies) μας έχουν κατακυριεύσει, μας τρέλαναν. Όλοι ζητούν να αφήσουμε την προπονητική και να «πιάσουμε την πασαρέλα»! Τι λέτε να το τολμήσουμε;
Δεν ξέρω για τα άλλα «μοντέλα» της παρέας αλλά εγώ λέω να το τολμήσω. Ε! ρε τι σου κάνει μία φωτογραφία! Που μυαλό τώρα για διασυλλογικά και Πανελλήνια πρωταθλήματα.

print

Written by