«ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» ΤΗΣ Ι.Μ.Θ. & ΤΟ 1000ΡΙ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΤΑΜΠΛΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Ποτέ δεν αρνηθήκαμε να βοηθήσουμε στη διοργάνωση ή ακόμη και να διοργανώσουμε παράπλευρες εκδηλώσεις για χάρη των «φίλων» μας και προπαντός όταν οι εκδηλώσεις απευθύνονται σε παιδιά.

Καιρό πριν προγραμματίσαμε να βοηθήσουμε και στη διοργάνωση του Ανώμαλου δρόμου των κατηχητικών σχολείων της ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης. Βρήκαμε κενή ημερομηνία 3 Μαΐου και συναινέσαμε στην διανομή της προκήρυξης.

Λογαριάζαμε όμως χωρίς την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης! Να πως εμπλέκεται η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης.
Το διασυλλογικό Π/Κ ήταν καθορισμένο να γίνει το Σάββατο 2 Μαΐου, για όλη την Ελλάδα, από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου. Πράγματι σε όλους τους άλλους Ομίλους έγινε στις 2 Μαΐου. Όμως στη Θεσσαλονίκη 10 μέρες!  πριν τους αγώνες κυκλοφόρησε η προκήρυξη με ημερομηνία τέλεσης των αγώνων  την Κυριακή 3 Μαΐου!

Ήταν φυσικό να μην μπορούμε ΟΛΟΙ να βρισκόμαστε σε δύο χώρους (Καυτανζόγλειο και Σέιχ-Σου) ταυτόχρονα. Από την άλλη δεν θέλαμε να εκτεθούμε σε όσους υποσχεθήκαμε να βοηθήσουμε.

Χωριστήκαμε λοιπόν στα δύο και οι μισοί έφεραν σε πέρας το διασυλλογικό των Π/Κ και οι άλλοι μισοί πήραν τα βουνά για τον ανώμαλο της Ι.Μ.Θ. αλλά και για το 1000ρι το «Πικ ΝΙΚ» και το παιχνίδι, των αθλητών και των γονέων του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.

ΔΙΕΝΟΡΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ Ι.Μ.Θ.

 

Όλα ήταν υπέροχα! Ο καιρός ήταν φανταστικός! 95 παιδιά και κατηχητές από 10 ενορίες της Ι.Μ.Θ έτρεξαν την πανέμορφη διαδρομή. Αρκετοί γονείς ήταν εκεί για να τους ενθαρρύνουν. Ο 5ος Ανώμαλος δρόμος των κατηχητικών πραγματοποιήθηκε με επιτυχία με τους Βαγγέλη Μάνο και Μιχάλη Αλμυρούλη να παίρνουν το βάπτισμα του πυρός στο συντονισμό της διοργάνωσης. Πολλοί ήταν και οι κατηχητές που βοήθησαν ενεργά στη προετοιμασία και την υλοποίηση με τους κατηχητές της Παναγίας Λαοδηγήτριας να ξεχωρίζουν σε αυτό το κομμάτι.

Από τον “Α.Σ. ΡΗΓΑΣ” παρά τις πολλές αντιξοότητες η παρουσία ήταν και πάλι ηχηρή αφού το κενό των προπονητών που «τραβούσαν κουπί» στο Διασυλλογικό (για να μπορούμε εμείς να απολαμβάνουμε τη φύση…) ήρθαν να το συμπληρώσουν εκτός από τις προπονήτριες αθλητές, γονείς ακόμη και μικροί αθλητές του συλλόγου που σαν εθελοντές-κριτές στη διαδρομή ενθάρρυναν τα παιδιά των κατηχητικών, ήταν σε ετοιμότητα για να βοηθήσουν όπου χρειαστεί και έλεγχαν την τήρηση των κανόνων.

Αφού ολοκληρώθηκαν οι απονομές των νικητών ακολούθησε μία ακόμα «απονομή» στην κ. Σοφία Γκοτζαμάμη. Κάτι λουλούδια, μια κάρτα και κάτι μετάλλια πολλές φωνές, χειροκροτήματα…
Η ίδια μας λέει: «Το γιατί δε μπορώ να το συγκεκριμενοποιήσω και να το καταγράψω. Αυτοί ξέρουν… Εγώ το μόνο που θέλω να τους πω είναι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Τα αποτελέσματα του Διενοριακού

ΤΟ 1000ΑΡΙ ΤΟΥ Α.Σ. ΡΗΓΑΣ

 

Όλα πήγαν καλά όσοι παραβρέθηκαν (τελικά δεν ήταν και λίγοι) το ευχαριστήθηκαν! Απολαύσανε το τρέξιμο στο βουνό (πρωτόγνωρη εμπειρία για τους περισσότερους), την όμορφη φύση, την παρέα, το παιχνίδι στο δάσος, κ.ά…!

Την παράσταση έκλεψαν οι μικροί μας αθλητές στο 600άρι που στα μάτια τους έμοιαζε μαραθώνιος, αλλά και οι «Μπαμπάδες» που ίσως και να το χάρηκαν περισσότερο από τα πιτσιρίκια μας!

Τελειώνοντας το διασυλλογικό ανεβήκαμε στο Σέιχ -Σου όπου και συναντήσαμε τους εμπλεκομένους συναδέλφους προπονητές αλλά και γονείς των παιδιών ενώ βρίσκονταν προς το τέλος της εκδήλωσης.  Με περίσσιες «ψυχικές» δυνάμεις, γιατί οι σωματικές έχουν και ένα όριο, τα πάντα κύλισαν ομαλά.
Συγχαίρουμε και Ευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ όσους συνέβαλαν στο να μην εκτεθούμε, ως Σύλλογος στην Ι.Μ.Θ., αφού λόγω αλλαγής προγράμματος δεν μπορούσαμε να είμαστε σε δύο μέρη ταυτόχρονα.

Τα αποτελέσματα στο 1000άρι του Α.Σ.ΡΗΓΑΣ

print

Written by