ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 14 ΜΑΙΟΥ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ & ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΓ ΓΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Λόγω των υποχρεώσεων μελών του Δ.Σ. και προπονητών του συλλόγου για αυτή την εβδομάδα το Δ.Σ. μετατίθεται για την επόμενη Πέμπτη 14.5.2015.
Θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση την επόμενη Τρίτη.
Οι εκδηλώσεις που ακολουθούν αυτή την εβδομάδα και μας αναγκάζουν να αναβάλουμε το καθιερωμένο Δ.Σ. της πρώτης Πέμπτης κάθε μήνα είναι:  
1) 6-7 Μαΐου Πανελλήνιο Σχολικό πρωτάθλημα, στην Πάτρα, (όπου προκρίθηκαν και αγωνίζονται τρεις (3) αθλητές του συλλόγου μας οι:  Θεοδωρίδου Μαρκέλλα, Ρουσομάνης Αθανάσιος, Σολομωνίδης Απόστολος). «Γονείς»  και ο προπονητής τους κ. Κατσίκας Φ., θα ταξιδέψουν στην Πάτρα για … συμπαράσταση.

2)  9 Μαΐου Διασυλλογικό Α/Γ (Β φάση) και σύνθετα (Πένταθλο) ΠΚ/Α  στην Κατερίνη.
H μετάβαση των αθλητών και προπονητών θα γίνει με Ι.Χ.
Συντονιστής για την μετακίνηση ο κ. Γιώργος Παπαιακώβου σε συνεργασία με τον κ. Νίκο Σπανό. Στον κ. Παπαιακώβου απευθύνονται οι αθλητές  για να ρυθμίσει τη μετάβαση και την επιστροφή.  
Αν κάποιος γονέας μπορεί και θέλει να ταξιδέψει μέχρι την Κατερίνη, ας επικοινωνήσει με τον κ. Παπαιακώβου. Εάν τα αυτοκίνητα των προπονητών δεν φτάνουν τότε πιθανά να ζητήσουμε και κάποιον γονέα να βοηθήσει.
Οι καλοί λογαριασμοί…. τις βενζίνες τις βάζει ο Σύλλογος (η κ. Πρόεδρος δεν δέχεται κουβέντα), γιαυτό όσα αυτοκίνητα μεταφέρουν αθλητές στην Κατερίνη να ετοιμάσουν και την απόδειξη για τις βενζίνες)..
ΟΙ ΔΗΛΩΘΕΝΤΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ του ΑΣ ΡΗΓΑΣ για το διασυλλογικό, Β Φάσης Α/Γ  στην Κατερίνη.

Οι αθλήτριες που δηλώθηκαν και δικαιούνται να αγωνιστούν στο Πένταθλο ΠΚ/Α στην Κατερίνη στις 9.5.2014. Για την μετακίνηση (μετάβαση, ΔΙΑΤΡΟΦΗ και επιστροφή) υπέυθυνος ο κ. Γιάννης Χατζηλαζαρίδης.

3)  9 Μαΐου το Street Pole Vault, που φέτος θα γίνει στην Πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα (όπου συμμετέχει και ο Κύπριος Πρωταθλητής και αθλητής του ΑΣ ΡΗΓΑΣ Νίκανδρος Στυλιανού). Ο κ. Κατσίκας θα βρίσκεται και πάλι παρών στο Σύνταγμα για την οποιαδήποτε βοήθεια που θα χρειαστεί ο αθλητής.
Η επιστροφή του κ. Κατσίκα θα γίνει την Κυριακή 10-5-2015.
Για τις ημέρες απουσίας του κ. Κατσίκα, οι αθλητές του άλματος επί κοντώ συνεργάζονται με τον κ. Κοσμά Χατζιόπουλο (ας προσέχατε)!!!

print

Written by