ΣΥΝΤΟΜΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Ενημερώνουμε τους αθλητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο για τα τρέχοντα ΝΕΑ του Συλλόγου.
Η απουσία μας στην Πάτρα (για το Πανελλήνιο Σχολικό) και στην Αθήνα για το street pole vault 2015, εγιναν αιτία η ενημέρωση της σελίδας μας να μείνει λίγο πίσω.
Στο Πανελλήνιο Σχολικό οι συμμετέχοντες αθλητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ επέτυχαν: α) Ο Ρουσομάνης Αθανάσιος ήταν 7ος με 4.10 (p.b.). β) Ο Απόστολος Σολομωνίδης με 4.00 (ισοφ. ατ. επίδοσης) ηταν 9ος. γ) Η Μαρκέλλα Θεοδωρίδου με 3.00 ήταν 5η.
Ο Νίκανδρος Στυλιανού, ο Κύπριος πρωταθλητής και αθλητής του ΑΣ ΡΗΓΑΣ συμμετέχει αύριο Σάββατο 9.5.15 στις 12:30, στην 3η εκδήλωση του street pole vault, που θα γίνει στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ και στην οποία συμμετέχουν αρκετοί από τους κορυφαίους  επικοντιστές της Ευρώπης. Από τους Έλληνες συμμετέχει ο Κ. Φιλιππίδης και ο Εμμανουήλ Καράλης, ο παίδας αθλητής που με τις πρόσφατες επιδόσεις του έστρεψε τους προβολείς του αγωνίσματος επάνω του. Σύντομα το Πανελλήνιο ρεκόρ παίδων που είναι 5.23 θα αλλάξει χέρια (μπορεί και στον αυριανό αγώνα, αφού στην Πάτρα πέρασε “ο Φλώρος” το 5.10 με υπέροχο άλμα).
Ευχόμαστε σε όλους τους συμμετέχοντες καλή επιτυχία. 
Κυκλοφόρησε η προκήρυξη του Διασυλλογικού πρωταθλήματος των ΠΠ/Α, που θα γίνουν την Κυριακή 17.5.15. (Η προκήρυξη τη Δευτέρα)!
Οι προκηρύξεις των Αγώνων, που θα γίνουν τις επόμενες εβδομάδες (Αλεξάνδρεια, Ζαχαριάδεια, Κομοτηνή, κ.α.) θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα. (Οι αθλητές να ετοιμάζονται).
print

Written by