ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΑΣ ΡΗΓΑΣ – 14 ΜΑΙΟΥ 2015

Το πώς καταφέρνουμε να συνδυάζουμε την άνεση στην παρέα, το καλό κρασί ή τσίπουρο και τους υπέροχους μεζέδες, με ορθότητα και λεπτομέρειες στις αποφάσεις, μόνον οι παρόντες μπορούν να το εξηγήσουν.

Μπορεί να κοινοποιούμε τις αποφάσεις του Δ.Σ. (όσες χρειάζεται να μαθαίνετε!) αλλά δεν σας λέμε και όλα μας τα μυστικά …

Πολλά και διάφορα τα θέματα συζητήθηκαν, με στόχο την καλύτερη λειτουργία του συλλόγου, ειδικά τώρα που από παντού πιέζουν για χρήματα!

 

1)  ΕΚΠΤΩΣΗ – ΕΛΑΦΡΥΝΣΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ

α) Στα αδέλφια,  το 1ο παιδί πληρώνει 25, το 2ο 15, και το 3ο 10 €.

β) Εφόσον κάποιος πληρώσει σε δύο ή τρεις δόσεις την Ετήσια συνδρομή έχει έκπτωση 10%.

Η πρόταση που κατατέθηκε (από τον κ. Μουρουδέλης) είναι: Η πληρωμή της συνδρομής των αθλητών να έχει μόνο μία ελάφρυνση (την μεγαλύτερη).

Δεν περνάειη πρόταση, το καθεστώς συνδρομών και ελαφρύνσεων παραμένει ως έχει.

 

2) ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΚΑΙ  ΟΡΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.

1) Μέχρι στιγμής ισχύει το: Εφόσον αθλητής «πιάσει τα όρια», αγωνιστεί σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα και περάσει στον Τελικό, σταματάει να πληρώνει εφόρου ζωής.

Αποφασίζεται:  Η απαλλαγή της συνδρομής να ισχύει αλλά από την κατηγορία των Παίδων-Κορασίδων και μετά (όχι των ΠΠ-ΠΚ/Α).

Εξαιρετικές περιπτώσεις συζητούνται κατά περίπτωση.

 

3)  Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΟΡΙΟ.

Σε Πανελλήνια πρωταθλήματα ο κάθε σύλλογος δικαιούται να δηλώσει 1-2 αθλητές και χωρίς το όριο.  

Πρόταση:  Σε αυτές τις περιπτώσεις οι αθλητές που δηλώνονται να αγωνιστούν – χωρίς το όριο- (με περιορισμένες ελπίδες διάκρισης),  να πληρώνουν -μέρος ή όλα- τα ατομικά τους  έξοδα.

Αποφασίζεται:

Εάν περάσει στον Τελικό (12αδα) και βαθμολογηθεί τα καλύπτει ο σύλλογος.

Επίσης, εφόσον υπάρχει αιτιολογημένη πρόταση των προπονητών, για συμμετοχή (ακόμη και χωρίς το όριο), τα έξοδα τα καλύπτει ο σύλλογος.

 

4) ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ.

Η αμοιβή του Λογιστικού Γραφείου για την τακτοποίηση του Συλλόγου (εφορία και προπονητές) είναι: (300€ το χρόνο και 10€/το μήνα για κάθε μισθοδοτούμενο προπονητή του συλλόγου που θα χρειαστεί  ΙΚΑ κλπ.

Αποφασίζεται να προχωρήσουμε σε Λογιστική  τακτοποίηση του Συλλόγου.

 

5) ΣΤΑΔΙΟ – ΕΝΟΙΚΙΟ – ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ

Το υπερβολικό ενοίκιο που ζητάει το Στάδιο για την αποθήκη των 25 τ.μ. (100€/μήνα), αδυνατεί να πληρώσει ο Σύλλογος. Η υπόθεση να ανατεθεί σε δικηγόρο, με πρόταση για συμφωνία με μικρότερο ενοίκιο!

 

6)  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΤΟΛΕΣ & ΦΟΡΜΕΣ

Ο κ. Κούτρας με την κ. Μανιού θα φροντίσουν για αγωνιστικές στολές «αλλού», αφού η τελευταία «επαφή» δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Ο αριθμός των στολών γύρο στα 40 σετ.

 

7) ΣΤ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ:  

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ απάντησε και μας παρέχει:  τα αγωνιστικά όργανα, τον σάκο των Kidsκαι τον Τεχνικό Σύμβουλο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ (Δωρεάν)!

Οι αγώνες θα γίνουν με λιγότερα αγωνίσματα και έμφαση στο «KidsAthletics».

Θα ζητήσουμε εγγράφως (από Στάδιο και ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ) να βγει και 2ο στρώμα του επί κοντώ, τόσο για τα ΖΑΧΑΡΙΑΔΕΙΑ 30.5.15 όσο και για τα ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ 6.6.15.

Θα τιμηθεί η μνήμη των: Όττο Σίμιτσεκ και Μιχαήλ Μιχαήλ με (σύντομο βιογραφικό) στην ηλεκτρονική μας σελίδα, το οποίο θα διαβαστεί και την ημέρα των αγώνων. (Το βιογραφικό ήδη ετοίμασε ο κ. Μουρατίδης και μπορείτε να το δείτε παρακάτω, σε προηγούμενο άρθρο).

Αποφασίζεται η συγκέντρωση χρημάτων για τα έξοδα των αγώνων με τη μορφή της «αθλοθέτησης κυπέλλων».  20 € η αθλοθέτηση κυπέλλου.

Την Τετάρτη 20 Μαΐου στις 20:00, ορίζεται συνάντηση του Δ.Σ. και προπονητών, στο Κυλικείο του Καυτανζογλείου, για καταμερισμό εργασιών για τα Χειμωνίδεια.

Ευπρόσδεκτοι, οι «φίλοι Χειμωνίδη» αλλά και οι γονείς-Εθελοντές, που θα ήθελαν να βοηθήσουν (με κάθε τρόπο) στα ΣΤ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ.

(Εμείς κερνάμε ό,τι τραβάει η όρεξή σας, εσείς απλά … πληρώνετε)! Καλόοοοο!

 

8) ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ.

Αποφασίζεται η εκπροσώπηση  του συλλόγου  στην Κομοτηνή 27.5.15. (Οι αγώνες στην Κομοτηνή θα είναι αφιερωμένοι στη μνήμη του Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ).  

 

9)ΔΕΚΑΘΛΗΤΕΣ-ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ.

Αποφασίζεται να δεχθούμε τους δεκαθλητές -άλλων συλλόγων- (υπάρχουν προτάσεις) για το Ε.Κ., εφόσον συμφωνήσουν στη καταβολή ανάλογης συνδρομής (ή με τη μορφή της αγοράς κονταριών).

 

10) Αγορά κονταριών. Εφόσον υπάρξει συμφωνία με τους δεκαθλητές  των άλλων συλλόγων, θα προχωρήσουμε στην αγορά 5-6 νέων κονταριών. Ήδη υπάρχουν κάποιες προσφορές και θα ζητήσουμε να βοηθήσουν και όσοι θέλουν (με 50 -100 €) για να καλύψουμε τα κενά των κονταριών που «ΧΑΘΗΚΑΝ» τελευταία ή έσπασαν!

 

ΓΙΑΤΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΑΣ;

Ο Σύλλογός μας λειτουργεί καθαρά και ξάστερα. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να σας κοινοποιούμε τις αποφάσεις μας. Ο σύλλογος αποτελείται από εμάς και από εσάς, δεν έχουμε τίποτε κρυφό, ούτε είμαστε σύλλογος κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Ερασιτεχνικός σύλλογος είμαστε, που προσπαθούμε -μέσα από τον αθλητισμό- να «προσφέρουμε». Τουλάχιστον αυτός είναι ο στόχος μας, το αν το καταφέρνουμε! δεν είμαστε εμείς αυτοί που θα το κρίνουμε…

Δυστυχώς κάποιοι, που πιέζουν να αποκτήσουν εισόδημα από τους συλλόγους (ενοίκια στις αποθήκες του Σταδίου) το ξεχνούν. Προσπαθούν να βρουν τα έξοδα λειτουργίας του Σταδίου, πιέζοντας τους συλλόγους και έμμεσα τους Γονείς των παιδιών, αφού τα μόνα έσοδα των συλλόγων είναι από τις συνδρομές των μελών του.

Πιστεύουμε ότι θα επικρατήσει λογική στην παρούσα Επιτροπή Διοίκησης του Σταδίου που ομολογουμένως βαδίζει -αργά και προσεχτικά- και δεν θα προχωρήσει στις Νομικίστικες απειλές που εκτοξεύει. (Έξωση από τις αποθήκες του Σταδίου, όπου έχουμε το αθλητικά υλικό, που αγόρασε ο κάθε σύλλογος για τις προπονήσεις των αθλητών του).

Να είστε ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ.

print

Written by