ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΠ-ΠΚ Α 17.5.15

Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ συγχαίρει ΟΛΟΥΣ τους αθλητές και αθλήτριες που αγωνίστηκαν στο διασυλλογικό των ΠΠ-ΠΚ/Α, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων.

Βέβαια, τα διασυλλογικά πρωταθλήματα, όπως πολλές φορές είπαμε ανήκουν στους αξιολογούμενους αγώνες (οι μόνοι αγώνες μαζί με τα Πανελλήνια πρωταθλήματα) στους οποίους «αξιολογείται ο σύλλογος», με άλλα λόγια παίρνει βαθμούς ο Σύλλογος.
Και καλά στα Πανελλήνια πρωταθλήματα για να έχεις δικαίωμα να αγωνιστείς πρέπει να πιάσεις τα «υψηλά όρια» των αγωνισμάτων (αυτά που αναφέρονται πάνω από κάθε αγώνισμα στα αποτελέσματα «Όριο βαθμολογίας» και «υψηλό όριο»). Κάποια παιδιά δεν μπορούν να αγωνιστούν στα Πανελλήνια πρωταθλήματα αφού αν δεν πιάσουν τα υψηλά όρια δεν δικαιούνται οι σύλλογοι να τους δηλώσουν.

Στα διασυλλογικά όμως μπορεί να αγωνιστεί ο οποιοσδήποτε αθλητής αρκεί να έχει δελτίο και να έχει δηλωθεί από το σύλλογό του.  

Με μπροστάρη τον Μάριο Σπανό 2000 (Μπράβο πρώην κοντέ! Μέχρι πέρυσι σου έριχνα μισό κεφάλι,  ε! καιρός να κερδίσεις και εσύ κάπου), που ήταν νικητής στο Μήκος με 5.90 (9β) και 2ος στο Τριπλούν με 11.92 (4β), την Ευαγγελία Παναγιωτίδου να ακολουθεί, ήταν 2η στο επί κοντώ με 2.80 (7β) και την Μπαλίδου Νεφέλη-Δέσποινα να τερματίζει στην 5η θέση στα 300μ. (3β) και με τη βοήθεια των κοριτσιών που έπιασαν τα όρια και βαθμολογήθηκαν έστω και με 1 βαθμό, ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ συγκέντρωσε 29 βαθμούς (τα πήγαμε σχετικά καλά, Μπράβο και πάλι σε όσους αγωνίστηκαν ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΘΗΚΑΝ ή ΟΧΙ.

Όπως βλέπετε τονίζω ιδιαίτερα τη συμμετοχή για να ψέξω τη ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Υπάρχουν παιδιά που έρχονται προπονήσεις όλο το χρόνο, κάποια από αυτά «με διευκολύνσεις από το σύλλογο», και όμως στα διασυλλογικά δεν εμφανίζονται!

Η ερώτησή μου, έτσι ψυχρά και ευθέως  -χωρίς να χαϊδεύουμε αυτιά- είναι: Τότε γιατί έρχονται; ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ είμαστε Αθλητικός σύλλογος  και όχι ιδιωτικό Γυμναστήριο.-

Άφησα τελευταίο τον (πρώην κοντό), τον Αχιλλέα Μαυρομμάτη-Παρασίδη. Ο «κολλητός μου» έτρεξε 600μ. μαζί με τον Χρήστο τον Πατσάκα. Όποιος από τους δύο κέρδιζε εξασφάλιζε το χάλκινο μετάλλιο.  Στον μεταξύ τους αγώνα κέρδισε ο Αχιλλέας και δικαιολογημένα όλοι φωτογραφηθήκαμε μαζί του, έχοντας κερδίσει το πρώτο του μετάλλιο σε διασυλλογικούς αγώνες.  (κανένας δεν ασχολείται με το αν έπιασε το όριο της βαθμολογίας ή ΟΧΙ.
ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΛΛΗΤΕ!!! Θέλω και εγώ να φωτογραφηθώ μαζί σου!
ΜΠΡΑΒΟ σε όλους όσους αγωνίστηκαν …

Βαγγελιώ, τη δική σου Φωτο και μερικές άλλες όταν τις βρώ… Αχώνευτη, που να τη βρώ εκεί που την έστειλες!!!!

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΠ-ΠΚ/Α

print

Written by