ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ – ΣΤΗΝ ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Με 5 αγώνες να συμπίπτουν στο επόμενο δεκαπενθήμερο και σε κάθε αγώνα να χρειάζονται: Δηλώσεις συμμετοχής, κοινοποιήσεις προκηρύξεων, καταγραφή αποτελεσμάτων, και όλα τα άλλα να τρέχουν είναι φυσιολογικό τα δύο εναπομείναντα κορίτσια στην ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ να βρίσκονται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

Με δεδομένο το βαρύ πρόγραμμα της ΕΑΣ (Διασυλλογικό ΠΠ-ΠΚ/Α, ΣΠΑΝΙΔΕΙΑ, ΖΑΧΑΡΙΑΔΕΙΑ, Διασυλλογικό ΠΠ/Β, ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ κ.α.) θα πρέπει όλοι να βοηθήσουμε.

Από την πλευρά των ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΩΝ, εφόσον οι δηλώσεις των αγώνων πρέπει να περάσουν από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ … δεν κάνουμε τίποτε.  Όμως, οι δηλώσεις των KidsAthleticsας μην απασχολήσουν άλλο τα κορίτσια της ΕΑΣ. Όσοι σύλλογοι ήδη δήλωσαν καλώς δήλωσαν,  έχουμε ήδη τις δηλώσεις τους (μας τις κοινοποίησαν τα κορίτσια- Λία και Αθηνά). Όσοι σύλλογοι θα δηλώσουν -όταν θα κοινοποιηθεί από την ΕΑΣ η Προκήρυξη- ας κοινοποιούν τη δήλωση και στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ για να μην επιβαρύνουμε και άλλο το ήδη βεβαρυμμένο πρόγραμμα των κοριτσιών της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ.

Ευχόμαστε στα κορίτσια της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ καλό κουράγιο και ξανακάνουμε την ερώτηση στον πρόεδρο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης.  «Με τόσο φόρτο εργασίας, επιμένετε να θέλετε να χρησιμοποιούμε αποκλειστικά τις υπαλλήλους της ΕΑΣ στη γραμματεία των αγώνων της Θεσσαλονίκης (Ζαχαριάδεια  Χειμωνίδεια …);
Εμείς δεν έχουμε πρόβλημα, το πρόβλημα είναι το πόσο μπορούν να αντέξουν οι δύο εναπομείνασες «κολώνες που στηρίζουν το  οικοδόμημα  της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης» ….

Για να βοηθήσουμε ξαναπερνάμε τα σχετικά έγγραφα για ΤΑ ΣΤ’ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ:

ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ 2015 Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ, 

ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ 2015 ΕΝΤΥΠΟ ΔΗΛΩΣΕΩΝ,

ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ 2015 ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ,

KIDS ATHLETIS Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ,

KIDS ATHLETIS ΕΝΤΥΠΟ ΔΗΛΩΣΕΩΝ

print

Written by