ΓΙΑΝΝΗΣ Γ. ΠΑΠΑΪΑΚΩΒΟΥ & ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ

Για την οικογένεια του κ. Γεωργίου Παπαιακώβου δεν γράψαμε ποτέ, ούτε και για κανενός άλλου την οικογένεια γράψαμε. Αφήνουμε τα οικογενειακά των προπονητών εκτός συλλόγου, όμως  σήμερα θα κάνουμε μιαν εξαίρεση. Η εξαίρεση δεν θα γίνει  για την κόρη του κ. Παπαιακώβου -την Ελευθερία- (πραγματική «Θεά» ρε παιδιά,  ευτυχώς δεν έμοιασε τον μπαμπά της! πήρε από την κ. Ρούλα «μας»…).  Η εξαίρεση θα γίνει για το γιό του κ. Γιώργου Παπαιακώβου -τον Γιάννη- (που έχουμε πολύ καιρό να τον δούμε, από τότε που … «είχε μαλλιά»).
Δανειζόμαστε το σχόλιο του κ. Παπαχαρίση και τη φωτογραφία των δύο (Παπαϊακώβου Γιάννης και Παπαχαρίσης Βασίλειος)  από τη βράβευση του Γιάννη Παπαϊκώβου, που έγινε στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο  εκ μέρους του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου.
Γράφει ο κ. Βασίλειος Παπαχαρίσης:
«Με ιδιαίτερη χαρά σήμερα το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο του ΑΠΘ τίμησε τον Υποψήφιο Διδάκτορα Ιωάννη Γεωργίου Παπαϊακώβου για την πολυετή του παρουσία στις Αθλητικές Ομάδες του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου και τον Πανεπιστημιακό Αθλητισμό γενικότερα. Ο Γιάννης από το 2006 συμμετέχει στις αντιπροσωπευτικές ομάδες πετοσφαίρισης του ΑΠΘ με πανελλήνιες διακρίσεις, ενώ έχει βρεθεί και απέναντι στο ΑΠΘ (αντίπαλος) όταν σπούδαζε στην Αγγλία (μεταπτυχιακά – 2009 Πανευρωπαϊκό Πετοσφαίρισης Τορίνο). Με την επιστροφή του στην Ελλάδα δημιούργησε την ομάδα καλαθοσφαίρισης του Οικονομικού και με πραγματικά εξαιρετικές εμφανίσεις την οδήγησε στο final four και την τρίτη θέση για την Ακαδημαϊκή χρονιά 2014-15!»
Μπράβο Γιάννη!
Ευχόμαστε σε όλες ανεξαιρέτως τις  οικογένειες  ΥΓΕΙΑ και ΕΥΤΥΧΙΑ. 
Στην οικογένεια του κ. Γιώργου και της κ. Ρούλας Παπαιακώβου, εκτός από τις ευχές μας για Υγεία και ευτυχία, χαρίζουμε και την απέραντη αγάπη μας.
Αλλά, μπαμπάς και γιός … ε! όχι και το ίδιο χτένισμα ρε παιδιά!

print

Written by