ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ – Α.Σ. ΡΗΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Σιγά μην περιμέναμε να δούμε τα αποτελέσματα των αγώνων για να χαρακτηρίσουμε τους αγώνες που διοργανώνουμε στη μνήμη ΚΩΣΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ  «ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ ή ΟΧΙ».
Πώς είναι δυνατόν να μην είναι πετυχημένοι οι αγώνες από τη στιγμή που εβδομάδες πριν έχει κινητοποιηθεί όλος ο μηχανισμός του ΑΣ ΡΗΓΑΣ και προετοιμάζει και την παραμικρή λεπτομέρεια.
Στη σημερινή συγκέντρωση-τσεκάρισμα της προόδου των εργασιών, που ανέλαβε ο καθένας την προηγούμενη εβδομάδα, ήσαν παρόντες πάνω από 25 γονείς και μέλη του Δ.Σ. και που ο καθένας ανέλαβε και από ένα πόστο.  
Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ
Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ – οι άνθρωποι που αποτελούν αυτήν την αθλητική οικογένεια, δεν εντυπωσιάζονται από τα μεγάλα ρεκόρ, δεν παθιάζονται με την ποιότητα των αθλητών που θα πάρουν μέρος, δεν στοχεύουν μόνο σε υψηλές επιδόσεις και καταρρίψεις ρεκόρ. Αγωνιστικές ευκαιρίες δίνουν σε αθλητές όλων των επιπέδων, από Μίνι και «Kids’ Athletics» μέχρι πρωταθλητές  Άνδρες και Γυναίκες.  Ψηλά και κατάφατσα (για να μην ξεχαστούμε) έχουμε το στόχο της εκδήλωσης, που με τόσο μεράκι προετοιμάζουμε.
Ο ΣΤΟΧΟΣ μας είναι να Τιμήσουμε αυτούς που χάραξαν τα αθλητικά μονοπάτια, στα οποία …..

print

Written by