ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 3.6.15 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΣΤ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΩΝ

Σήμερα, ΤΕΤΑΡΤΗ 3.6.15 στις 20:00, στην πρασιά του Κυλικείου του Καυτανζογλείου, θα γίνει η τελική συνάντηση των συντελεστών των ΣΤ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΩΝ.

Στη συνάντηση, που θα έχει και τη μορφή του Δ.Σ. του ΑΣ ΡΗΓΑΣ (θα ληφθούν αποφάσεις) συμμετέχουν:
Μέλη του Δ.Σ., Εμπλεκόμενοι Εθελοντές, Γονείς-  Ενεργά Μέλη, Φίλοι «Χειμωνίδη» και γενικά Φίλοι του ΑΣ ΡΗΓΑΣ και των ΣΤ΄ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΩΝ.
Όσοι εκτιμούν την προσπάθειά μας είναι ευπρόσδεκτοι. Η παρουσία σας θα σημαίνει είτε συναίνεση των πεπραγμένων του ΑΣ ΡΗΓΑΣ είτε καλοπροαίρετη κριτική (για να γίνουμε καλύτεροι) και ίσως  εποικοδομητικές νέες προτάσεις.

Θα συζητηθούν πρώτα τα θέματα που αφορούν και στους Εθελοντές γονείς που θα πρέπει να φύγουν νωρίς αφού τελειώσουν την προπόνηση τα παιδιά τους και θα συνεχίσουμε τα θέματα του Δ.Σ. (Το κυλικείο θα είναι ανοιχτό μέχρι τις 10:30 ή και περισσότερο). Ίσως μετά τις 9:30 να βγάλουμε τα αυτοκίνητα έξω!

Προσκεκλημένοι  στην παρέα, για να τους κεράσουμε και «μία! μπύρα»,  είναι και οι συνδιοργανωτές ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης, (τα Μέλη του Δ.Σ. και πάσης ειδικότητας  «προσωπικό» της ΕΑΣ,  η Διεύθυνση με τους υπαλλήλους του Καυτανζογλείου, που θα βοηθήσουν στους αγώνες, καθώς και οι εκπρόσωποι των Κριτών.

Ιδιαίτερη χαρά (θα κεράσουμε δύο μπύρες!), θα μας δώσει η παρουσία των Εθελοντών-ΧΟΡΗΓΩΝ που θα βοηθήσουν «ποικιλοτρόπως» την εκδήλωση.

Για όσους δεν είναι σε δίαιτα, τους πληροφορούμε ότι η μπυρίτσα ή το οποιοδήποτε ποτό τους θα συνοδεύεται από «σουβλάκι-α» ή πατατάκια!   Ε! μη τα θέλετε και όλα τέλεια…

Η παρουσία των προπονητών, (που δεν θα έχουν τελειώσει την  προπόνηση και που δεν έχουν αναλάβει οργανωτική υποχρέωση, που να επείγει), μπορεί να γίνει μετά την προπόνηση  (μπας και γλυτώσουμε κανένα σουβλάκι)!

Όσοι πάτε πρώτοι πιάστε δυο τρια «καλά τραπέζια» στην πρασιά.
Υπεύθυνοι για τα τραπέζια οι κ.κ. Ντούγκου, Λαμπρόπουλος και Δούναβης!!!

Σας περιμένουμε, ραντεβού στην πρασιά του Κυλικείου.

print

Written by