ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ – Α.Σ. ΡΗΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Για μια ακόμη χρονιά, την 6η συνεχόμενη, ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ και όλος ο φίλαθλος κόσμος του Στίβου, Τιμούν και γιορτάζουν, ΝΑΙ -γιορτάζουν- τη μνήμη του Δάσκαλου ΚΩΣΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ.
725 αθλητές και αθλήτριες θα παρελάσουν (πρωί και απόγευμα) από το Καυτανζόγλειο Στάδιο -και το κυριότερο- θα ακούσουν και θα μάθουν γιατί Τιμούμε με τόση «σοβαρότητα» τη μνήμη αυτού του ΑΝΔΡΑ.  Ανάλογος θα είναι και ο αριθμός των φιλάθλων που θα επισκεφτούν το Στάδιο πρωί και απόγευμα. Οι επισκέπτες φίλαθλοι -ως γονείς- θα καμαρώσουν τα παιδιά τους δεν θα μείνουν όμως μόνον εκεί. Θα ακούσουν οι ίδιοι και στη συνέχεια «με τη μαεστρία» του γονέα που νοιάζεται για το παιδί του, θα εξηγήσει γιατί οι συμπεριφορές όπως του Δάσκαλου ΚΩΣΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ είναι τόσο «αγγελικά πλασμένες».
Η μεγάλη συμμετοχή αλλά και οι τροποποιήσεις που επήλθαν στον αγωνιστικό χώρο (π.χ. έχουμε και 2ο στρώμα στο επί κοντώ) ανάγκασαν την οργανωτική επιτροπή  να τροποποιήσει ελαφρά το πρόγραμμα.
Το νέο πρόγραμμα,  προσαρμόστηκε στις χρονικές απαιτήσεις των αγωνισμάτων. Π.Χ. αφήσαμε περισσότερο χρόνο ανάμεσα στα αγωνίσματα αφού για τα 77 άτομα στα 200μ. θα χρειαστούν τουλάχιστον 8- 9 σειρές, για να μην πούμε ίσως και 10.
Στο ΝΕΟ πρόγραμμα, δίπλα σε κάθε αγώνισμα, φαίνεται και η αριθμητική συμμετοχή των αθλητών (οι μπλε αριθμοί). Επίσης για να έχουν τη δυνατότητα να αγωνιστούν όλοι στο ιδιαίτερο αγώνισμα  ….

print

Written by