ΑΣ ΡΗΓΑΣ – ΤΕΤΡΑΘΛΟ ΠΠ/ΠΚ Α& Β – ΤΕΤΑΡΤΗ 17.6.15

ΑΓΩΝΕΣ – ΚΡΙΤΗΡΙΟ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΓΚΡΟΥΠ

Μετά την καταπληκτική εκδήλωση για τη λήξη της περιόδου στις μικρές ηλικίες, από τα παιδιά «των Ακαδημιών», ήρθε και η σειρά των προαγωνιστικών τμημάτων (ΠΠ-ΠΚ/Α & ΠΠ-ΠΚ/Β).  

Οι υπεύθυνοι προπονητές των προ-αγωνιστικών τμημάτων αποφάσισαν να κάνουν αγώνες «ΤΕΤΡΑΘΛΟΥ».

Τα αγωνίσματα που περιλαμβάνονται στο Τέτραθλο είναι:
1)  Δρόμος 80m, 2) Δρόμος  600m, 3) Μήκος, 4) Ιατρική μπάλα (1½ ή 2kg).

Οι Αγώνες «Τετράθλου» θα γίνουν την Τετάρτη17.6.2015 στο Καυτανζόγλειο Στάδιο, με ώρα έναρξης 7.20μμ (κατά την διάρκεια της προπόνησης).

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα παιδιά του ΑΣ ΡΗΓΑΣ (με δελτίο ή και χωρίς δελτίο) της κατηγορίας ΠΠ/ΠΚ Β΄& ΠΠ/ΠΚ Α΄(2000,2001,2002, & 2003).
Στους τρεις πρώτους νικητές και νικήτριες των δύο κατηγοριών χωριστά ΠΠ-ΠΚ/Α & ΠΠ-ΠΚ/Β θα απονεμηθούν μετάλλια και διπλώματα.

 

ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ «ΑΘΛΗΤΕΣ»

Τα αγωνίσματα δεν μπήκαν τυχαία.

Με την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου, ο κάθε αθλητής, του οποίου οι επιδόσεις θα κριθούν ικανοποιητικές (και με τη γνώμη του προπονητή που τον γύμναζε μέχρι τώρα να έχει τον πρώτο λόγο), θα ενταχθεί σε αγωνιστικό γκρουπ για την εξειδίκευσή του.

 

ΕΝΤΑΞΗ ΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΓΚΡΟΥΠ

Ανάλογα με την επίδοση του αθλητή σε κάθε αγώνισμα, θα γίνει και η ένταξή του είτε σε ομάδες αγωνισμάτων είτε σε συγκεκριμένα αγωνίσματα (κύριο αγώνισμα και δευτερεύον αγώνισμα).
Για την ένταξη των αθλητών σε συγκεκριμένα αγωνίσματα των (ΠΠ-ΠΚ/Α) θα πρέπει οι αθλητές στα αγωνίσματα -που θέλουν να εξειδικευτούν– να πετύχουν επιδόσεις πάνω από τα όρια ή κοντά στα όρια βαθμολόγησης των διασυλλογικών αγώνων.
Επίσης για τους ΠΠ-ΠΚ/Β θα πρέπει οι επιδόσεις να βαθμολογούνται πάνω από 8 στην 20βαθμη κλίμακα βαθμολόγησης των συνθέτων της κατηγορίας τους.

ΓΚΡΟΥΠ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
Τα παιδιά που δεν θα επιτύχουν σε κανένα αγώνισμα τα παραπάνω όρια δεν θα ενταχθούν ακόμη σε αγωνιστικά γκρουπ αλλά θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους σε γκρουπ Γενικής φυσικής προετοιμασίας. Θα γίνει διαχωρισμός έτσι ώστε και οι καλοί να προχωρούν με μεγαλύτερες «προπονητικές επιβαρύνσεις» αλλά και όσοι θέλουν ακόμη δουλειά να «μην ζορίζονται».

ΤΟ ΓΚΡΟΥΠ ΤΩΝ ΣΥΝΘΕΤΩΝ
Για να διατηρηθεί το γκρουπ των συνθέτων, θα πρέπει να μας αποδείξουν οι αθλητές και οι αθλήτριες ότι «το αξίζουν» να έχουμε γκρουπ συνθέτων σε ένα τόσο μικρό (σε αγωνιστική ομάδα) αθλητικό σύλλογο. Δείξτε μας…..

θα ενταχθούν μόνον όσοι και όσες κριθούν κατάλληλες από την επιτροπή αξιολόγησης των προπονητών.

Εφόσον η επάνδρωση του γκρουπ των συνθέτων δεν θα είναι ικανοποιητική το γκρουπ θα καταργηθεί και θα ονομαστεί γκρουπ Γενικής φυσικής προετοιμασίας. Όσοι ξεχωρίζουν θα ενταχθούν σε αγωνίσματα ή ομάδα αγωνισμάτων, που θα προτείνει ο προπονητής τους.

Όσοι δεν αιτιολογήσουν -με τις επιδόσεις τους- την ένταξή τους σε αγωνιστικά γκρουπ (ή δεν θα αγωνιστούν για να μας δείξουν τις ικανότητές τους), θα συνεχίσουν στα γκρουπ γενικής προετοιμασίας (χωρίς να τους επιτρέπεται να ενταχθούν στα αγωνιστικά γκρουπ).

Όσοι βλέπετε τον αθλητισμό σοβαρά και θέλετε να ενταχθείτε σε αγωνιστικά γκρουπ, -στα αγωνίσματα που θέλετε και τα καταφέρνετε καλύτερα- δείξτε μας ότι το θέλετε και ότι πράγματι μπορείτε.

print

Written by