ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ «KIDS» & ΔΙΑΦΟΡΑ – ΣΤ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ


Σας υποσχεθήκαμε ότι θα περάσουμε και τις φωτογραφίες από το Kids’ Athletics των ΣΤ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΩΝ. Οι φωτογραφίες των Kids ήταν 4,65 GB και χρειάστηκε «δουλειά» από την κ. Σοφία Γκοτζαμάνη, για να τις έχετε σε απόσταση ενός κλικ.


ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

Πριν ευχαριστήσουμε την κ. Σοφία για τον άθλο αυτό να ανεβάσει ένα τόσο μεγάλο αριθμό φωτογραφιών, ώστε να είναι προσιτές σε όλους σας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε:


Ξανά τον κ. Βασίλειο Δημητράκη τον «Φωτογράφο» για την τόσο μεγάλη εξυπηρέτηση «ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ». Με τη δική του εθελοντική παρουσία πρωί και απόγευμα, όλοι οι μπόμπιρες αλλά και οι μεγάλοι μπορούν να έχουν όσες φωτογραφίες θέλουν που αργότερα θα τους θυμίζουν τα παιδικά τους χρόνια.

Τον κ. Γεώργιο Παπαιακώβου (ΤΕΦΑΑ/ΑΠΘ) και τις άμεσες συνεργάτιδές του κ.κ. Δήμα Νικολέττα και Καζάκη Αικατερίνη, για την ΑΨΟΓΗ οργάνωση και εκτέλεση του εγχειρήματος αυτού, με τόσο πολλές ομάδες.


Τους εθελοντές φοιτητές και φοιτήτριες της ειδικότητας στίβου του ΤΕΦΑΑ/ΑΠΘ για τη βοήθεια σε όλα τα πόστα.


Τους εθελοντές (φίλους, γονείς, προπονητές, …), των οποίων η παρουσία σε πολλά πόστα εξασφάλισε τον έλεγχο και την ομαλή λειτουργία ενός τόσο μεγάλου εγχειρήματος.


Να ευχαριστήσουμε όλους τους συλλόγους που έλαβαν μέρος με μία ή δύο ομάδες.


 


ΟΙ   ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ


1) Κάποιος συνάδελφος «δεν στάθηκε στο ύψος του» δημιουργώντας μικροπροβλήματα στους εθελοντές κριτές που «συστηματικά αδικούσαν την ομάδα του»! Αν είναι δυνατόν!!! Δυστυχώς αυτά τα άκουγαν και τα παιδιά των 5-6 χρόνων!


2) Κάποιοι δεν συντονίστηκαν με τον γενικό κανόνα του ελέγχου των παιδιών και τα παιδιά έκαναν -ό,τι ήθελαν- στον αγωνιστικό χώρο κυρίως στα διαλλείματα. Την επόμενη φορά, η συγκεκριμένη ομάδα -χωρίς ίχνος πειθαρχίας- θα μπορεί να κάνει ό,τι θέλει στη -δική τους- διοργάνωση.


3) Στα παράπονα που διατυπώθηκαν γιατί δεν αγωνίστηκαν και οι δύο ομάδες από κάποιο σύλλογο και -αποχώρησε από τους αγώνες- (αν και δήλωσε σχεδόν τελευταία 11η) απαντούμε:

Από την αρχή ξέραμε ότι θα αγωνιστούν μόνον 7 και 7 ομάδες. Τις κάναμε 8 και 8, και αργότερα 9 και 9, για να δώσουμε την ευκαιρία σε περισσότερα παιδιά να αγωνιστούν (με κίνδυνο να αποτύχει η διοργάνωση λόγω των πολλών παιδιών). Και όμως πάλι βρέθηκε ένας σύλλογος που -πολύ εύκολα- μας κατηγόρησε ότι τους αδικήσαμε!!!

Δυστυχώς δεν είχαμε χρόνο να ειδοποιήσουμε την επόμενη ομάδα και  ομάδες που ήθελαν τόσο πολύ να αγωνιστούν, δεν αγωνίστηκαν!!!


4) Ζητούμε συγγνώμη από την ομάδα, που δεν αγωνίστηκε επειδή δε δήλωσε έγκαιρα και από τις υπόλοιπες ομάδες που … δεν χωρούσαν.


 


ΤΟ ΡΕΖΟΥΜΕ


Προς όλους όσους διαβάζουν αυτές τις γραμμές:

Σε μια τόσο πολυπληθή διοργάνωση -ακόμη και με τη δική μας προετοιμασία- σίγουρα θα γίνουν και κάποια λάθη.

Εξαρτάται από τη φιλοσοφία του καθενός μας το πώς θα δει «το ποτήρι» -μισοάδειο ή μισογεμάτο-.  


Σε όσους βρήκατε στη διοργάνωση κάποια «λάθη ή παραλείψεις» , θα ήταν καλό να τα συγκρίνετε με τα όσα «θετικά προσέφερε» αυτή η ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ κατά τα άλλα διοργάνωση, και αν το αποτέλεσμα είναι θετικό:


Τότε … Σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια που –θέλατε να μας πείτε– αλλά δεν το θεωρήσατε αναγκαίο!


Δυστυχώς με αυτή τη φιλοσοφία, «τα καλά» να τα θεωρούμε «δεδομένα» και να μην τα αναφέρουμε, αφήνετε τους διοργανωτές με εσφαλμένες εντυπώσεις.  

Οι διοργανωτές που μελέτησαν, προσπάθησαν, σχεδίασαν και κινητοποίησαν δεκάδες εθελοντών, για να προσφέρουν στα παιδιά μας, δεν φεύγουν με τα σωστά συμπεράσματα.

Αυτό δεν ισχύει για εμάς, γιατί ξέρουμε ότι “βασανιστήκαμε” και μελετήσαμε και την παραμικρή λεπτομέρεια, κάναμε “ό,τι καλύτερο μπορούσαμε”, και έτσι είμαστε ήσυχοι.


Το ζητούμενο είναι αν το «καλύτερο που μπορούσαμε» είναι και για τα δικά σας κριτήρια ΚΑΛΟ. Δυστυχώς αυτό εμείς δεν το ξέρουμε.


Χαρείτε τις φωτογραφίες των παιδιών σας και …. ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.


ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:   https://goo.gl/photos/XKnmkTe7RWUKiJQ48


print

Written by