Νέα – Ανακοινώσεις – Α.Σ. ΡΗΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Μεσημέρι 13:30, ξεπροβοδούμε από το Καυτανζόγλειο, τον Νίκανδρο Στυλιανού, την Ραφαέλα Ιωάννου και τη Σκεύη Θρασυβούλου για τη Στάρα Ζαγορά  της Βουλγαρίας.  Ξεκίνησαν με Ταξί, για να αγωνιστούν με την Κύπρο στο ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ Κύπελλο ΣΤΙΒΟΥ.
Η Κύπρος  αγωνίζεται στη Β` κατηγορία, στη Στάρα Ζαγόρα (20-21/6) μαζί με άλλες 7 χώρες (Βουλγαρία, Ουγγαρία, Σλοβενία, Σερβία, Δανία, Κροατία και Ισλανδία). Οι 2 πρώτες στη Βαθμολογία, θα “ανέβουν” στην Α` κατηγορία, ενώ ΔΕΝ θα υποβιβαστεί καμία Ομάδα στη Γ` κατηγορία, από την οποία όμως θα “ανέβουν” οι 4 πρώτες, ώστε από το 2017 να συμμετέχουν και στη Β` κατηγορία 12 χώρες! (οι λεπτομέρειες από τον κ.Νίκο Μουρατίδη).

Μέχρι να φτάσουμε όμως στο σπίτι έχουν γίνει πράματα και θάματα.

Ένας νέος μπόμπιρας γεννιέται ο αδερφός του Θεμιστοκλή και γιός του Σταύρου Καρματζόγλου και της Νάνσυ Παναγιωτίδου.
Είναι ωρών και έχει γίνει ήδη φίρμα, ακούει στο όνομα (Καρματζόγλου ο νεώτερος).
Αθλητικά, προκαλεί πανικό στο στερέωμα. Κινητοποιούνται πρόεδροι, ερασιτεχνικοί σύλλογοι και Επαγγελματικές ομάδες για να τον αποκτήσουν. Γίνεται το έλα να δεις!
Όμως ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ «την είχε στημένη» στη γωνία. Με το πρώτο κλάμα ο «γυμνός αθλητής» φόρεσε και την πρώτη σαλιάρα με το σήμα του ΑΣ ΡΗΓΑΣ … μπήκε στο σωστό το δρόμο το παιδί.
Ο συνήθης ύποπτος, “η” ανιχνευτής ταλέντων της ομάδος, τα «έδωσε όλα» για να τον αποκτήσει  και ……  τα κατάφερε, το θηρίο. Εύγε!
Ήταν τόσο καλά οργανωμένη η επιχείρηση «ΡΗΓΟ-ποίησης» του μικρού Καρματζόγλου,  που πριν συμπληρώσει 12 ώρες το παιδί παραλίγο να μάθαινε και τον ύμνο του ΑΣ ΡΗΓΑΣ!
Ε! είπαμε να κυνηγάμε -τα καλά- αλλά όχι και έτσι ρε παιδιά.
Σεμνά…
Τη σαλιάρα τη χαίρονται:  Ο Θέμις (ο μεγάλος πλέον αδελφός) Ουάου!!!  και ο μπαμπάς Σταύρος Καρματζόγλου.  Απολαύστε τους.

print

Written by