ΛΙΣΤΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΦΗΒΩΝ & ΝΕΑΝΙΔΩΝ 27-28.6.15 ΣΕΡΡΕΣ

Από τον ΣΕΓΑΣ ανακοινώθηκαν οι λίστες των εφήβων και Νεανίδων που δηλώθηκαν από τους συλλόγους τους και έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ε/Ν που θα γίνει αυτό το ΣΚ στις Σέρρες.
Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ συμμετέχει τελικά με τρεις (3) αθλητές του άλματος επί κοντώ (Τριανταφύλλου Γ., Σολομωνίδη Α. και Θεοδωρίδου Μαρκέλλα). Ο Ρουσομάνης Αθ. Και η Ευσταθίου Αικατερίνη, αν και δηλώθηκαν, δεν θα αγωνιστούν, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. 
Τα αγόρια αναχωρούν για Σέρρες με τον προπονητή τους κ. Κατσίκα Φ., αύριο στις 18:00 από το Καυτανζόγλειο (από όπου θα φορτώσουμε και τα κοντάρια) και η «κοπελιά μας» -η Μαρκέλλα- έρχεται το Σάββατο.
Στα κορίτσια είναι σίγουρο ότι δεν θα γίνει προκριματικός. Με δηλωμένες μόνο 13 θα πρέπει οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης να κοινοποιήσουν έγκαιρα ότι δεν θα γίνει προκριματικός για να μην ξυπνούν από τις 6:00 τα κορίτσια που θα αγωνιστούν το απόγευμα.   Είμαστε σίγουροι ότι η ανακοίνωση θα γίνει έγκαιρα (από την προηγούμενη) γιατί στο παιχνίδι εμπλέκονται έμπειροι συνάδελφοι (Χρυσοστομίδης και Ζορμπάς).
ΟΙ ΔΗΛΩΘΕΝΤΕΣ ΕΦΗΒΟΙ
ΟΙ ΔΗΛΩΘΕΙΣΕΣ ΝΕΑΝΙΔΕΣ

print

Written by