ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΠ/ΠΚ-Α ΒΟΡ. ΟΜΙΛΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ΠΠ/ΠΚ-Α (Βόρειος Όμιλος) που θα γίνει στα Γιαννιτσά στις 11 & 12 Ιουλίου 2015 η συμμετοχή των αθλητών είναι περιορισμένη. Ο κάθε αθλητής για να έχει δικαίωμα να αγωνιστεί θα πρέπει να «πιάσει» τα ΟΡΙΑ που έχουν καθοριστεί από την Ομοσπονδία για κάθε αγώνισμα. (Τα Όρια πρόκρισης για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΠΠ-ΠΚ Α΄ φαίνονται στον σχετικό πίνακα της προκήρυξης.
Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΟΡΙΟ

Ο αριθμός των αθλητών -ΜΕ ΤΟ ΟΡΙΟ- που μπορούν να δηλωθούν από κάθε σύλλογο είναι απεριόριστος. ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ που δικαιούνται να δηλωθούν και να συμμετάσχουν στους αγώνες, επειδή έπιασαν τα ΟΡΙΑ, είναι δύο.
Ο ΣΠΑΝΟΣ ΜΑΡΙΟΣ (2000) στα 150 και στο ΜΗΚΟΣ.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (2000)  στο ΑΛΜΑ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ.

ΑΘΛΗΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΟΡΙΟ

Το Δ.Σ., με τη σύμφωνη γνώμη των προπονητών, επειδή τα Γιαννιτσά είναι κοντά, δίνει την ευκαιρία σε παιδιά που -προσπαθούν και βρίσκονται κοντά στα όρια-, να συμμετάσχουν στα Πανελλήνια πρωταθλήματα, ως επιβράβευση των προσπαθειών τους αλλά και για να αποκτήσουν εμπειρίες.
Ο αριθμός των αθλητών -ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΟΡΙΟ- που δικαιούται να δηλώσει κάποιος σύλλογος, είναι συνάρτηση των πόσων αθλητών έχουν πιάσει το όριο.

Για την περίπτωση του ΑΣ ΡΗΓΑΣ (που έχουν το όριο δύο αθλητές) ο σύλλογος δικαιούται να δηλώσει το ανώτερο και (δύο) χωρίς το όριο.

Υποψήφιες για να δηλωθούν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΟΡΙΟ είναι:

1. ΜατζιαρλήΠασχαλίνα (Πένταθλο 2.774) με όριο συμμετοχής στο πανελλήνιο πρωτάθλημα 2.950 και όριο βαθμολόγησης 2.750)

2. ΜπαλίδουΝεφέλη (300μ. 46.63) με όριο συμμετοχής στο πανελλήνιο πρωτάθλημα 45.54 και όριο βαθμολόγησης 47.04)

3. ΚωτσοπούλουΙωάννα (150μ. 21.60) με όριο συμμετοχής στο πανελλήνιο πρωτάθλημα 20.44 και όριο βαθμολόγησης 21.54)

4. ΙορδανίδουΜαρία-Τσαμπίκα [Πένταθλο 1.857 βαθμούς (με μηδενισμό στα εμπόδια)!], με όριο συμμετοχής στο πανελλήνιο πρωτάθλημα 2.950 και όριο βαθμολόγησης 2.750).

Η δήλωση του συλλόγου πρέπει να γίνει μέχρι τη Δευτέρα  6.7.15.  
Η πρόταση των προπονητών  είναι να αγωνιστούν οι αθλήτριες στο Λιτόχωρο, την Τετάρτη 1.7.15 και στη συνέχεια να γίνουν οι δηλώσεις… ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ.

print

Written by