ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ Π.Π (ΠΠ-ΠΚ/Α) ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

Με τρείς αθλητές (σε 4 αγωνίσματα), θα συμμετάσχει ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ΠΠ-ΠΚ/Α (Βόρειος  Όμιλος), που θα γίνει το Σ/Κ 11-12.7.2015 στο Δημοτικό Στάδιο Γιαννιτσών. Οι αθλητές που θα εκπροσωπήσουν τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ είναι:

ΜΕ ΟΡΙΟ:
ΣΠΑΝΟΣ
ΜΑΡΙΟΣ 2000, άλμα σε ΜΗΚΟΣ (όριο 5.90) επίδοση 6.01 (6.20 i)
ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, 2000 στο άλμα επί ΚΟΝΤΩ (όριο 2.40) επίδοση 2.80.

ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΟ:
ΣΠΑΝΟΣ
ΜΑΡΙΟΣ (2000), ΤΡΙΠΛΟΥΝ (όριο 12.10) επίδοση 11.92.
ΜΑΤΖΙΑΡΛΗ ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ (2000), ΠΕΝΤΑΘΛΟ (όριο 2.950 β.) επίδοση 2.774 β.

ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ.
Αγωνίζονται στον προκριματικό οι:  Παναγιωτίδου (ΚΟΝΤΩ) και Σπανός (ΜΗΚΟΣ). Τα όρια για να περάσουν στον Τελικό (που θα γίνει το απόγευμα του Σαββάτου και για τους δύο) ορίστηκαν στα 2.70μ.  στο ΚΟΝΤΩ  και 6.00μ. στο ΜΗΚΟΣ.

ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ.
Στις 16:00 αρχίζει το Πένταθλο (Ματζιαρλή Π.) με τα αγωνίσματα [80 εμπ., Μήκος, Σφαιροβολία].  

Εφόσον οι αθλητές μας «περάσουν» στον Τελικό, θα αγωνιστούν στις 17:30 και τα δύο αγωνίσματα (Μήκος (ΠΠ) και Κοντώ (ΠΚ).

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΠΡΩΙ.

Στις 09:30 θα γίνει ο προκριματικός του Τριπλούν (Σπανός Μ.) με το όριο για τον Τελικό να έχει οριστεί στα 12.30μ. Ο Τελικός του Τριπλούν έχει οριστεί για την Κυριακή το απόγευμα στις 18:15.

Το Πένταθλο θα συνεχιστεί την Κυριακή το πρωί: στις 10:30 με τον Ακοντισμό και θα τελειώσει στις 11:45 με τα 600μ.].

ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ:

Εφόσον «περάσει» στον Τελικό του Τριπλούν ο Μάριος Σπανός, θα αγωνιστεί στις 18:15*

 

* Μετά το τέλος των δηλώσεων, πιθανά να αλλάξουν οι ώρες των αγωνισμάτων ή ακόμη και να μη γίνει προκριματικός αν η συμμετοχή των αθλητών/τριών δεν είναι πολύ μεγάλη για κάποιο αγώνισμα.

Η μετακίνηση των αθλητών και των προπονητών στα Γιαννιτσά και η «διαμονή» (όπου χρειαστεί στο Hotel“Alexandros”), θα οριστικοποιηθεί -μετά από  συνεννόηση των προπονητών με τους αθλητές-  τις προσεχείς ημέρες.

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ στους συμμετέχοντες αθλητές/τριες ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ -στο αγωνιστικό κομμάτι- και να έχουν τα μάτια τους ανοιχτά να το «ΧΑΡΟΥΝ» και να «ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ» όσα περισσότερα μπορούν από τη συμμετοχή τους, ίσως, στο πρώτο τους Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Η συμβουλή μας, να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά -ανά πάσα στιγμή-, για να αρπάξετε την ευκαιρία  που πιθανά θα περάσει από μπροστά σας -στιγμιαία-  «όποια και αν είναι αυτή» και που θα δείχνει τον εσωτερικό σας ΚΟΣΜΟ. Στον αθλητισμό και στον αγώνα, νικητής δεν είναι μόνον όποιος τερματίζει πρώτος ή εκείνος που θα περάσει το πιο ψηλό ύψος ή ….
Ο καθένας έχει την ευκαιρία να γίνει Πρωταθλητής του «ευ αγωνίζεσθε» και του “fair play”.

ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΑΝΟΙΧΤΑ … και να θυμάστε:
Συμμετέχω στους αγώνες σημαίνει:
Προσπαθώ να ξεπεράσω τον εαυτό μου,
να χαρώ τους αγώνες,
να κάνω φίλους,
να δείξω μεγαλοσύνη (να συγχαρώ το νικητή),
να είμαι μετριόφρων στη δική μου νίκη (να μη δείξω ξιπασιά και αλαζονεία).

print

Written by