Α.Μ.Ε.Α. 2η ΔΙΕΘΝΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ 8.7.15

Με τη συμμετοχή περίπου 100 αθλητών και αθλητριών από τέσσερις χώρες, διεξάγεται σήμερα (Τετάρτη 8.7.15)  στο Καυτανζόγλειο της Θεσσαλονίκης η 2η διεθνής ημερίδα στίβου «Δόξα Μακεδονία 2015».
Εκτός της Ελλάδας, στην ημερίδα θα συμμετέχουν αθλητές από Τουρκία, Βουλγαρία και Κύπρο, ενώ τα αγωνίσματα που θα πραγματοποιηθούν είναι τα εξής: Ακόντιο, Σφαιροβολία, Δισκοβολία (από καρέκλα), Μήκος, Τριπλούν, 100μ, 200μ., 400μ., 800μ. κ.α.
Μεταξύ των Ελλήνων αθλητών που θα συμμετέχουν στη διοργάνωση είναι οι Στεφανουδάκης, Σείτης, Σμαραγδή, Καναβός, Κωστάκης, Κουτούλιας, Νικολαίδης, Ναλμπάντης , Καπέλας, κ.α.
Οι αγώνες θα εκκινήσουν στις 16:00 και θα ολοκληρωθούν λίγο μετά τις 19:30.
Καλούμε τους ανθρώπους του Στίβου, Γονείς, προπονητές &  παράγοντες, να ενισχύσουν την προσπάθεια των αθλητών Μ.Ε.Α., και ζητούμε από τους αθλητές του στίβου να συμπαρασταθούν στους «συναθλητές τους» στη δική τους προσπάθεια να ξεπεράσουν τον εαυτό τους.

ΣΤΙΣ 19:00 Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ Κ. ΚΑΤΣΙΚΑ
Η προπόνηση των αθλητών του κ. Κατσίκα θα γίνει μετά τις 19:00 αφενός μεν για να παρακολουθήσουμε τους Α.Μ.Ε.Α. και αφετέρου να παραδειγματιστούμε από τη δική τους προσπάθεια… Φλώρια!
Ευχόμαστε σε όλα τα «παιδιά» που θα αγωνιστούν σήμερα ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΠΕΛΑΣ (ΑΛΜΑ ΣΕ ΜΗΚΟΣ) ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (44).
Ιδιαίτερα στον κολλητό μας συνάδελφο κ. Δημήτρη Σκλαβούνο και στον αθλητή του Χρήστο Καπέλα, που θα αγωνιστεί στην κατηγορία (44, ακρωτηριασμός κάτω από το γόνατο), να γράψουν πάνω από 6.23 (που είναι το όριο …) κάτι που είναι σε θέση να πετύχει ο Χρήστος. (Στη φωτογραφία ο Χρήστος Καπέλας με τον προπονητή του Δημήτρη Σκλαβούνο).

print

Written by