ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (ΠΠ-ΠΚ Α) & ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Σε δύο ομίλους θα γίνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων- Παγκορασίδων Α το Σαββατοκύριακο (11-12/7), με τον βόρειο όμιλο να φιλοξενείται στα Γιαννιτσά και το νότιο όμιλο στο Ναύπλιο.
Η διοργάνωση είναι αφιερωμένη στη μνήμη του πρώην προέδρου του ΣΦΚΑ, Τάσου Λιάλιου, που έφυγε πριν λίγους μήνες από τη ζωή. Η ομοσπονδία ύστερα από τη σχετική επεξεργασία έδωσε στη δημοσιότητα τις λίστες συμμετοχής.
ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ
ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ  ΝΑΥΠΛΙΟ

ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ
Η μετακίνηση των αθλητών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ (με τα νέα δεδομένα), καθορίζεται ως εξής:
Σπανός Μάριος ταξιδεύει με τον προπονητή του (ή τον πατέρα του ή και τους δύο), από την Παρασκευή και μένει στο ξενοδοχείο «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ  2382024700». Αγωνίζεται στον προκριματικό στις 9:00 και το απόγευμα -εφόσον περάσει- αγωνίζεται στον Τελικό και επιστρέφει Θεσσαλονίκη.
Σπανός Μάριος, Κυριακή μεσημέρι-απόγευμα, ξανά στα Γιαννιτσά για τον Τελικό του Τριπλούν.
Παναγιωτίδου Ευαγγελία, ταξιδεύει για Γιαννιτσά το Σάββατο μεσημέρι με τον προπονητή της και τα κοντάρια της και επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη μετά το τέλος των αγώνων.
Ματζιαρλή Πασχαλίνα, ταξιδεύει για Γιαννιτσά το Σάββατο μεσημέρι με τον προπονητή της. Αγωνίζεται το Σάββατο απόγευμα και:  α) Είτε επιστρέφει για διαμονή στη Θεσσαλονίκη, β) Είτε μένει στα Γιαννιτσά (όπως κρίνει ο προπονητής της σε συνεννόηση με την αθλήτρια). Κυριακή πρωί (10:30 & 11:45), αγωνίζεται και το μεσημέρι επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη.
Για την μετακίνηση των προπονητών, φιλάθλων και ίσως γονέων και φίλων, να συνεννοηθούμε Μη ταξιδεύει ο καθένας μόνος του! … μέρες που είναι…

print

Written by