ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ ΣΕ ΑΘΗΝΑ – Π.Π. ΑΝΔΡΩΝ-ΝΕΩΝ

Αύριο μεσημέρι 14:00 αναχωρούν οι αθλητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, που θα αγωνιστούν στο Π.Π. ΑΝΔΡΩΝ & ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ το Σάββατο και την Κυριακή στο ΟΑΚΑ Αθήνας. Η αποστολή θα ταξιδέψει για Αθήνα οδικώς με τον κ. Κατσίκα (έχοντας και τα κοντάρια). Η εκκίνηση 14:00 από το Καυτανζόγλειο.
Στην αποστολή μετέχουν: Βρανάς Κώστας (800-1500), Μπέλος Θεοφάνης, Σολομωνίδης Απόστολος, Τριανταφύλλου** Γεώργιος και θα έρθει από την Κύπρο για να αγωνιστεί και ο Νίκανδρος Στυλιανού.

**Ο Γιώργος Τριανταφύλλου θα ακολουθήσει την αποστολή αλλά δυστυχώς δεν θα αγωνιστεί, διότι σήμερα -στην τελευταία προπόνηση- σε μία προσγείωση επάνω στο στρώμα (στο αυτί) στραμπούλιξε -και πάλι- την «ποδοκνημική του άρθρωση»!!!
Δυστυχώς οι τραυματισμοί είναι κομμάτι της ζωής του αθλητή και ευχόμαστε στο Γιώργο -ξανά- περαστικά. Ας φύγει γρήγορα η φετινή χρονιά, που -αγωνιστικά- δεν ήταν η καλύτερη του Γιώργου (τρία διαστρέμματα σε μία χρονιά)! Προτρέπουμε στον Γιώργο, να είναι στην πρώτη γραμμή στον Αγιασμό, που θα κάνουμε του χρόνου με  την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Μένουμε στα θετικά που για φέτος ήταν η επιτυχία του στο Πανεπιστήμιο. Πρώτη επιλογή του Γιώργου το τμήμα πληροφορικής του ΠΑ.ΜΑΚ (Πανεπιστήμιο Μακεδονίας). Ευχόμαστε όταν θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα να τον δούμε στην πρώτη του επιλογή.

Ο Απόστολος Σολομωνίδης θα ταξιδέψει με τους γονείς του, που κατεβαίνουν στην Αθήνα για να δουν ποιο από τα παιδιά τους (Απόστολος ή Δήμητρα) θα είναι ο νικητής της άτυπης κόντρας που υπάρχει μεταξύ τους και που έχει οριστεί σε επίδοση με διαφορά τα 40 εκατοστά. Για να κερδίσει ο Απόστολος πρέπει να «ρίξει» στην αδελφή του τουλάχιστον 40 εκατοστά. Σε αντίθετη περίπτωση νικήτρια θα είναι η Δήμητρα … η Πειραιώτισσα! Ευχόμαστε να κερδίσει “ο καλύτερος”…

Η αποστολή θα μείνει στο ξενοδοχείο Green Hill, tel. 2102850191

print

Written by