ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – Α.Σ. ΡΗΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ολοκληρώθηκε και το  τελευταίο πανελλήνιο πρωτάθλημα (που ήταν δύο σε ένα, Α/Γ και ΝΕΩΝ Α/Γ).
Θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι η παρουσία μας στο τελευταίο Π.Π. δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή.
Ο Νίκανδρος Στυλιανού ήταν ο «Νίκανδρος» που ξέρουμε. Πέρασε το 5.32 και είχε πολύ καλά άλματα στο 5.42, που όμως δεν πέρασε. Ήταν 3ος, πίσω από τον πολύ καλό Φιλιππίδη (5.82) και τον επανερχόμενο από τραυματισμό στο πόδι, Δημήτρη Πατσουκάκη 5.42, (το δικό μας παιδί -γέννημα θρέμμα του ΑΣ ΡΗΓΑΣ-, που τώρα αγωνίζεται με τα χρώματα του Ολυμπιακού).
Πατσουκάκης και Στυλιανού θα βρεθούν για μια ακόμη φορά αντιμέτωποι στο Βαλκανικό πρωτάθλημα που θα γίνει στο Πιτέστι της Ρουμανίας το επόμενο Σαββατοκύριακο 1 & 2 Αυγούστου 2015. Ευχόμαστε και στους δύο … να περάσουν τον πήχη όσο ψηλότερα γίνεται (και με τα κοντάρια που χρησιμοποιούν μπορούν σίγουρα πάνω από 5.60 -5.65. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ – Φλώρια!
Λίγο οι τραυματισμοί: (Τριανταφύλλου Γ. δεν συμμετείχε την τελευταία στιγμή, με νέο διάστρεμμα (στην αριστερή ποδοκνημική), Ρουσομάνης, (σταμάτησε νωρίς λόγω μέσης), Βρανάς Κ. με πρόβλημα στον αχίλλειο τένοντα, έτρεξε στον προκριματικό των 800μ. (Α) όπου με 1’ 55’96 κατετάγη στην 16η θέση).
Λίγο οι ατυχίες: (Ο Θεοφάνης Μπέλος στον προκριματικό δεν πέρασε το αρχικό ύψος 4.60, όπως και η Δήμητρα Σολομωνίδου(που ανήκει σε Πανιώνιο και ΑΣ ΡΗΓΑΣ) επίσης, στον προκριματικό, δεν πέρασε το αρχικό ύψος (στην Τρίτη το πέρασε αλλά έριξε τον πήχη το κοντάρι!).
Ο Απόστολος Σολομωνίδης είναι ο μόνος αθλητής που ….

print

Written by