ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ Α_Γ & ΝΕΩΝ Α_Γ

Ολοκληρώθηκε και το  τελευταίο πανελλήνιο πρωτάθλημα (που ήταν δύο σε ένα, Α/Γ και ΝΕΩΝ Α/Γ). Θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι η παρουσία μας στο τελευταίο Π.Π. δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή.

Ο Νίκανδρος Στυλιανού ήταν ο «Νίκανδρος» που ξέρουμε. Πέρασε το 5.32 και είχε πολύ καλά άλματα στο 5.42, που όμως δεν πέρασε. Ήταν 3ος, πίσω από τον πολύ καλό Φιλιππίδη (5.82) και τον επανερχόμενο από τραυματισμό στο πόδι, Δημήτρη Πατσουκάκη 5.42, (το δικό μας παιδί -γέννημα θρέμμα του ΑΣ ΡΗΓΑΣ-, που τώρα αγωνίζεται με τα χρώματα του Ολυμπιακού).
Πατσουκάκης και Στυλιανού θα βρεθούν για μια ακόμη φορά αντιμέτωποι στο Βαλκανικό πρωτάθλημα που θα γίνει στο Πιτέστι της Ρουμανίας το επόμενο Σαββατοκύριακο 1 & 2 Αυγούστου 2015. Ευχόμαστε και στους δύο … να περάσουν τον πήχη όσο ψηλότερα γίνεται (και με τα κοντάρια που χρησιμοποιούν μπορούν σίγουρα πάνω από 5.60 -5.65. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ – Φλώρια!

Λίγο οι τραυματισμοί: (Τριανταφύλλου Γ. δεν συμμετείχε την τελευταία στιγμή, με νέο διάστρεμμα (στην αριστερή ποδοκνημική), Ρουσομάνης, (σταμάτησε νωρίς λόγω μέσης), Βρανάς Κ. με πρόβλημα στον αχίλλειο τένοντα, έτρεξε στον προκριματικό των 800μ. (Α) όπου με 1’ 55’96 κατετάγη στην 16η θέση).

Λίγο οι ατυχίες: (Ο Θεοφάνης Μπέλος στον προκριματικό δεν πέρασε το αρχικό ύψος 4.60, όπως και η Δήμητρα Σολομωνίδου(που ανήκει σε Πανιώνιο και ΑΣ ΡΗΓΑΣ) επίσης, στον προκριματικό, δεν πέρασε το αρχικό ύψος (στην Τρίτη το πέρασε αλλά έριξε τον πήχη το κοντάρι!).

Ο Απόστολος Σολομωνίδης είναι ο μόνος αθλητής που βαθμολογήθηκε σε τρία Πανελλήνια πρωταθλήματα (Π/Κ, Ε/Ν/ ΝΕΩΝ) έστω και με 1 βαθμό, Ουάουουουου!!!.
Στο ΝΕΩΝ ήταν 12ος με 3.80. Μαζεύοντας βαθμούς, έναν από εδώ, δύο από εκεί … κατάφερε να είναι ο τρίτος αθλητής σε προσφορά βαθμών για το 2015, μετά την Μαρκέλλα Θεοδωρίδου και τον Μάριο Σπανό που είναι 1η και 2ος αντίστοιχα (ο Νίκανδρος Στυλιανού είναι 4ος!!!).  Την προσφορά σε βαθμούς (από Διασυλλογικά και Πανελλήνια) των αθλητών του ΑΣ ΡΗΓΑΣθα την δείτεστο επόμενο άρθρο..
Από το βίντεο φαίνεται ότι τον πρόδωσε η φορά του αφού στους αγώνες που είναι μόνος του στο διάδρομο εξακολουθεί να ξεκινάει διαφορετικά από ότι στην προπόνηση με αποτέλεσμα να πατάει «μέσα» ένα και δύο παπούτσια!
Ο Απόστολος, μολονότι βαθμολογήθηκε στο ΝΕΩΝ, και επίσης κέρδισε τον άτυπο αγώνα με τη Δήμητρα (κόντρα με διαφορά 40 εκ.), το θέλει το «δωράκι» του, το τραβάει ο οργανισμός του!
Ε!  να μην τον κάνουμε ένα δωράκι της τάξεως των 500 επαναλήψεων για το καλοκαίρι!  Ξέρει ο Απόστολος, αυτό το «δωράκι» μπορεί να το “ξοδέψει” όπως αυτός θέλει: (κάμψεις, έλξεις, κοιλιακούς, αλματάκια στην άμμο, κατακόρυφο (κάθε 6’’ = 20)… τυχερέ! θα γυρίσεις πανέτοιμος.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Φωτογραφίες: (1) Πατσουκάκης Δ., Μπέλος Θ., Στυλιανού Ν. (2) Πατσουκάκης, Κατσίκας, Στυλιανού. (3) Προπονητές (4) Ο Πατσουκάκης με τα “κορίτσια του” (5) Από την Ημερίδα κατά του Ντόπινγκ.

print

Written by