Ο ΣΕΓΑΣ ΖΗΤΑΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ – ΚΩΦΕΥΕΙ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟ – ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ

Για πάνω από δέκα χρόνια στέλνω την πρόταση (που θα βρείτε παρακάτω) στον ΣΕΓΑΣ (διοίκηση και ΕΠ.Α.Κ.Α.Β.).  Δεν θα σταματήσω να τη στέλνω μέχρι να φιλοτιμηθεί κάποιος από τους υπευθύνους να «κοιτάξει» το θέμα και να αντικρούσει τα επιχειρήματά μου, να με πείσει -μέσα από τα άρθρα του κανονισμού-  ότι έχω άδικο. Όσο δεν ασχολούνται με το θέμα «βαθμολογία από τον προκριματικό», τόσο εγώ θα επιμένω!

Στο προχθεσινό Πανελλήνιο πρωτάθλημα Α/Γ που φέτος (2015) ήταν -δύο σε ένα- (ήταν και το ΝΕΩΝ μαζί), πάλι τα ίδια! Πάλι η ίδια διάταξη «copy paste» χρόνια τώρα!

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:

1) Γιατί δεν τηρείτε το «θα βαθμολογηθούν εφόσον πιάσουν τα όρια βαθμολόγησης στον προκριματικό ή τον τελικό του αγωνίσματος» για όλα τα αγωνίσματα;

2) Γιατί για τους ΝΕΟΥΣ που το όριο βαθμολογίας είναι 3.60 ορίζετε στον Τελικό να αρχίσουν από τα 4.00μ. (αν γίνει προκριματικός, όπως και έγινε),  αφού αν στον τελικό κάνει άκυρες προσπάθειες δεν τον βαθμολογείτε. Θα έπρεπε, -γίνει δε γίνει προκριματικός- ο Τελικός να αρχίζει από το 3.60, που είναι το όριο βαθμολογίας των Νέων.
Με το να ορίζετε το αρχικό ύψος 4.00μ (για τους ΝΕΟΥΣ) μας αφήνετε να πιστέψουμε ότι σκέφτεστε «αφού στον προκριματικό το πέρασε, ας το βάλουμε ψηλά, το περάσει δεν το περάσει θα βαθμολογηθεί (αφού στον προκριματικό έπιασε το όριο)». Να όμως που δεν το τηρείτε!

Δεν περνάω και σε πολλά άλλα μικρολάθη της προκήρυξης, είναι δική σας δουλειά να τα εντοπίσετε και να τα διορθώσετε! Όμως αν και του χρόνου εμφανίσετε τα ίδια λάθη (μικρά ή μεγάλα) τότε θα ξέρουμε ότι ΑΠΛΑ – ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ- ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ!

Η ΠΡΟΤΑΣΗ (ΟΠΩΣ ΕΣΤΑΛΗ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ 2005) !…    Και ίσως να σταλεί και του χρόνου! γεροί να είμαστε, εκτός και αν ο ΣΕΓΑΣ ορίσει μία επιτροπή που θα συντονίσει συζήτηση επί του θέματος,  για να λύσουμε τη διαφορά.  
Τα πάντα λύνονται με συζήτηση, μόνο όσοι έχουν αγύριστα μυαλά -επιμένουν χωρίς συζήτηση- να επαναλαμβάνουν  τα ίδια λάθη.

Εγώ θα περιμένω τα επιχειρήματα του ΣΕΓΑΣ, που θα αποδεικνύουν ότι κάνω λάθος.
Μέχρι τότε, δώστε στους αθλητές που πέρασαν στον τελικό, π.χ. ΓΑΤΣΙΟΣ ΘΩΜΑΣ στο επί κοντώ, τους βαθμούς που δικαιούται από τον προκριματικό -τόσο στο ΑΝΔΡΩΝ όσο και στο ΝΕΩΝ- όπως κάνετε και για τους άλλους που δεν πέρασαν στον τελικό!
 Πού το έχετε δει, να βαθμολογείται αθλητής που δεν πέρασε στον τελικό και άλλος που ήταν καλύτερός του και “πέρασε στον τελικό” να μη βαθμολογείται καθόλου, να φέυγει από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα χωρίς καμία επιβράβευση, αν και κατάφερε να είναι στον Τελικό;

27.7.15

Με τιμή
Εγγράφως και ενυπόγραφα, αν και δεν είμαι υποχρεωμένος!
Κατσίκας Φώτιος

Εσείς κύριοι (υπεύθυνοι του ΣΕΓΑΣ), πότε θα απαντήσετε ;
Αν δεν απαντήσετε,  θα τη στείλω και του χρόνου … γεροί να είμαστε!

print

Written by