2015 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΕ ΒΑΘΜΟΥΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Γενική εικόνα του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, με δύο λόγια.
Τα τμήματα των Ακαδημιών λειτουργούν υπέροχα. Πολλά παιδιά, πολλές εκδηλώσεις, πολλές δραστηριότητες.
Αντίθετα, τα αγωνιστικά τμήματα δεν παρουσιάζουν την αναμενόμενη αγωνιστική παρουσία. Η μεταβατική φάση από το χαλαρό και παρεΐστικο πνεύμα στο προπονητικό και αγωνιστικό, λείπει.  Αρκετά παιδιά, καλές παρέες,  χωρίς νοοτροπία για ένταξη στην αγωνιστική ομάδα, (με ό,τι αυτό συνεπάγεται).
Το θέμα θα απασχολήσει τόσο το Δ.Σ. όσο και τους προπονητές. Δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ είναι Αθλητικός σύλλογος και η επιτυχία του ή ΜΗ, φαίνεται από τα αποτελέσματα του αγωνιστικού τμήματος.
Δυστυχώς για φέτος η αγωνιστική παρουσία των αθλητών του συλλόγου ήταν φτωχή (για το δυναμικό του συλλόγου). Να το θεωρήσουμε ότι είναι «συγκυρία» – σύμπτωση (ατυχίες και τραυματισμοί …) και ότι με έμφαση στην επιλογή των αθλητών, που θα προωθούνται στους προπονητές που ενεργοποιούνται στα αγωνιστικά τμήματα, θα διορθώσουμε και το αγωνιστικό κομμάτι.
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΕ ΒΑΘΜΟΥΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ …

ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ από την ΤΡΙΤΗ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ & την ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ (ΩΡΑ 19:00).
Την  πρώτη εβδομάδα
ερχόμαστε καθημερινά (19:00) και από τη δεύτερη εβδομάδα θα ορίσουμε το πρόγραμμα προπονήσεων τόσο για τις Ακαδημίες όσο και για τα αγωνιστικά γκρουπ.

Ανεπίσημα, μπορεί και νωρίτερα (τελευταία εβδομάδα Αυγούστου).  Όσοι (μεγάλοι) γυρίσουν νωρίτερα και θέλουν να γυμναστούν ας  περάσουν από το Στάδιο, όλο και κάποιοι θα έχουν βαρεθεί την πολύ χαλάρωση!!!

print

Written by