Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ … «ΣΚΑΕΙ ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΗ ΜΟΥΡΗ»

Επίσημα ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ ξεκινάει τα τμήματά του (όλα τα ηλικιακά γκρουπ), την Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου. Μεθαύριο, Τετάρτη 26.8.15, θα ανακοινώσουμε -στη σελίδα μας- τα γκρουπ που προτίθεται ο σύλλογος να λειτουργήσει (με προϋποθέσεις) για να διευκολύνουμε τους γονείς με τα προγράμματα των παιδιών τους.
Όμως, αφού είμαστε εδώ και δεν μπορούμε να καθόμαστε σπίτι, αποφασίσαμε  -ανεπίσημα- να δώσουμε το πράσινο φώς για καμιά χαλαρή προπόνηση, σε όσα παιδιά βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη και επιθύμησαν τις προπονήσεις.

Από αύριο Τρίτη 25 Αυγούστου ο συντάκτης του κειμένου (κ. Κατσίκας Φ. και όχι μόνον …) θα βρίσκεται στο Κυλικείο από τις 18:00 για να συντονίσει τις «χαλαρές προπονήσεις» όσων παρουσιαστούν.

Τα παιδιά, που βρίσκονται στα προαγωνιστικά και αγωνιστικά γκρουπ (γεννημένα το 2004 και μεγαλύτερα),  μπορούν να έρχονται για χαλαρές κοινές προπονήσεις.

Οι μικροί μας μπόμπιρες (2005 και μικρότεροι) θα πρέπει να περιμένουν την 1η Σεπτεμβρίου για να συναντηθούν με τις προπονήτριές τους και τους προπονητές τους.

ΝΕΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ
Οι γονείς των παιδιών, που επιθυμούν να φέρουν τα παιδιά τους στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ για να γνωρίσουν το Στίβο (νέοι αθλητές που δεν είναι ακόμη γραμμένοι στο σύλλογο), μπορούν να έρχονται στο Στάδιο για να ρωτήσουν και να μάθουν  από τον (κ. Κατσίκα 6932626625) τους όρους λειτουργίας του συλλόγου,  έτσι ώστε την 1η Σεπτεμβρίου να είναι έτοιμοι.

ΓΟΝΕΙΣ, μια εικόνα από του τι συμβαίνει στο σύλλογο, μπορείτε να δείτε πατώντας   ΕΔΩ.

Όποιος τελείωσε με τις διακοπές, ας έρθει στο Στάδιο για να ξεσκουριάσει! Αυτή τη βδομάδα θα υπάρχουν και ξεχωριστά δωράκια.  Για όσους εμφανιστούν πριν από την 1η Σεπτεμβρίου θα τους κεράσουμε … (στροφούλες, καμψούλες, ελξούλες …και ένα σωρό άλλα «καλούδια»)!  Τυχεροί!  πάλι κερδισμένοι θα βγείτε!

ΚΑΛΗ -ΑΝΕΠΙΣΗΜΗ- ΑΡΧΗ … ΦΛΩΡΙΑ!

print

Written by