ΠΡΩΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΟΝ ΑΣ ΡΗΓΑΣ : ΝΟΙΚΟΚΥΡΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ

Αν και Τρίτη, ημέρα που δεν ερχόντουσαν τα παιδιά στην  προπόνηση, η παρουσία των παλαιών και νέων αθλητών στις Ακαδημίες του ΑΣ ΡΗΓΑΣ ήταν -μεγαλύτερη- από την αναμενόμενη.

ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΝΕΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 19:00
Παλαιοί και νέοι αθλητές μπορούν να προσέρχονται καθημερινά στις 19:00 με σημείο συνάντησης το κυλικείο του Καυτανζογλείου -όλη την εβδομάδα- και να εντάσσονται στα αντίστοιχα τμήματα (γκρουπ).  

Οι γονείς, που θέλετε  να ενημερωθείτε για τα Πώς και Πότε λειτουργούν οι Ακαδημίες, ρίξτε μια ματιά στα προηγούμενα άρθρα, που ακόμη βρίσκονται στην πρώτη σελίδα. Από εκεί θα πάρετε σχεδόν όλες τις απαντήσεις  στα ερωτήματά σας.

ΤΑΞΗ-ΝΟΙΚΟΚΥΡΟΣΥΝΗ
Οι φωτογραφίες από τη σημερινή πρώτη προπόνηση. Το κάθε γκρουπ φωτογραφήθηκε μπροστά από το σημείο που άφησαν τις τσάντες τους, για να δούμε πιο γκρουπ ήταν καλύτερο στην ΤΑΞΗ-ΝΟΙΚΟΚΥΡΟΣΥΝΗ.

Για πρώτη ημέρα αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα γκρουπ, για την τακτοποίηση των πραγμάτων τους (νοικοκυροσύνη), δυσκολευτήκαμε να ξεχωρίσουμε το καλύτερο. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ -ΙΣΟΒΑΘΜΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ

Αιφνιδιαστικοί έλεγχοι στην Τάξη (νοικοκυροσύνη) και την Πειθαρχία θα γίνονται  όλη τη χρονιά. Παιδιά να έχετε το νου σας, τα καλύτερα γκρουπ θα βραβεύονται.

ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ «ΣΥΝΕΠΕΙΑ»
Γονείς, ελάτε στην ώρα σας (πριν τις 19:00), βοηθήστε τα παιδιά σας να είναι στην ώρα τους.  Την πρώτη εβδομάδα, δίνουμε 10 λεπτά για την εγγραφή των νέων αθλητών. Στις 19:10 τα γκρουπ θα φεύγουν για προπόνηση, δεν θα περιμένουν όσους θα καθυστερούν.

Αρχίστε εσείς να διδάσκετε στα παιδιά σας. Δώστε τα να καταλάβουν ότι η συνέπεια είναι ένα από τα στοιχεία, που θα πρέπει να υιοθετήσουν και να ακολουθήσουν στη ζωή τους. 

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ -ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ & ΤΡΕΞΙΜΟ
Αισθητή η παρουσία των γονέων αλλά και των μελών του Δ.Σ., που από την πρώτη ημέρα άρχισαν να οργανώνονται.  

Γονείς, εφόσον θέλετε να περάσετε την ώρα σας στο Στάδιο «εποικοδομητικά», ενώ περιμένετε τα παιδιά σας να τελειώσουν, μπορείτε να το πετύχετε. Ζητήστε από τους προπονητές να σας «δικτυώσουμε» με τους παλιούς γονείς και να ξεκινήσετε να γυμνάζεστε και εσείς (όσοι θέλουν με περπάτημα όσοι θέλουν με τρέξιμο).  Υπάρχουν γονείς, που -παρέα- περπατούν γύρο από το Στάδιο και που θα χαρούν να έχουν νέο αίμα στην παρέα τους.  Μη χάνετε καιρό …

print

Written by